Comode Tv Flat Line Mega – Piesa potrivita la locul potrivit

Una dintre piesele de mobilier mai importante decat ar putea parea la prima vedere este comoda tv. Este un element ce de regula este considerat secundar, insa efectul lui in ansamblul tau interior nu este de neglijat. Dimpotriva. De aceea, pentru a evita sa strici tot designul, mergi la sigur cu modelul de comode Tv Flat Line Mega.

Vezi aici pretul cu reducere

Comode Tv Flat Line Mega – elegante si foarte incapatoare

Comode TvInainte de a-ti cumpara comode tv, trebuie sa fii foarte atent la spatiul in care va trebui s-o pui, sa evaluezi in perspectiva viitoarele modificari aduse designului interior, sa iei aminte la culorile din jur si, nu in ultimul rand, la functionalitatea unei asemenea comode tv. O solutie care puncteaza major la toate aceste capitole este cabinetul/comoda Tv Flat Line Mega.

Pe post de cabinet, aceasta piesa poate sta foarte bine in dormitor. Iti poti tine in ea dosare, hartii, papetaria atat de necesara atunci cand ai de lucru si vrei sa stai confortabil cu laptopul in brate, dar la fel de bine poti sa pui in ea cosmetice, jucariile pe care le lasa cel mic pe jos daca vrea sa se joace in pat cu voi, bijuteriile familiei, documentele importante.

Nu vei avea nicio problema in a o armoniza cu restul chiar daca vei pune pe comoda Tv Flat Line Mega un televizor sau nu esti adeptul privitului la emisiuni inainte de a merge la culcare. Si asta pentru ca este alba, deci se va potrivi cu orice ai avea in jur, are un luciu de lac extrem de elegant si este foarte incapatoare, cu cele trei rafturi mobile care o compun si care se pot adapta perfect nevoilor tale.

O imagine unitara

Comode Tv Flat Line Mega pot fi o piesa de rezistanta si in living. Televizorul negru postat pe o comoda alba va crea un contrast greu de trecut cu vederea, dar in acelasi timp suficient de versatil incat sa se aseze bine optic si cu o canapea orange, daca asta iti place. Compartimentul intern mare te va surprinde cu dimensiunile lui generoase data fiind prima impresie, de piesa ergonomica, pe care o creeaza comoda Tv Flat Line Mega. Manerul de metal invelit in crom adauga o nota de rafinament rece intregului ansamblu, care iti da astfel posibilitatea ca langa televizor sa poti amplasa o vaza din sticla colorata de o forma neobisnuita, cat de avangardista si de viu colorata preferi, sau orice alt obiect de decor menit sa insufleteasca spatiul vizual din preajma televizorului.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii

Picioarele estetice ale unei comode Tv Flat Line Mega intregesc o imagine unitara de piesa simpla si gratioasa, dar in acelasi timp foarte confortabila ca dimeniuni si utilizare. Poti tine in ea cosuletul atat de important cu cheile casei si ale masinii, mape, CD-uri, dosare, carti si publicatii, lucruri de valoare. Si aici se va potrivi la perfectie cu alura ei de mobilier stilizat, discret dar evident, minunat de functional. Aceasta adevarata piesa potrivita la locul potrivit este cea mai buna alegere pe care o puteai face si daca ai un televizor mare si daca preferi unul de dimensiuni mai reduse, si daca esti o persoana cu gusturi simple si daca iti plac variatiunile de culoare si forma in imediata vecinatate, si daca ai zugraveala alba sau nu.

Comode Tv Flat Line Mega – Piesa potrivita la locul potrivit
Comode TV de calitate, la preturi foarte bune

Am cautat cateva magazine online pentru a putea avea un reper de calitate, dar si unul de pret. Am gasit comode TV foarte frumoase, la preturi excelente. Le poti descoperi si tu akoom in lista noastra de mai jos.

9.7 Total Score
Tu cat ai da pe o comoda TV?

Pentru o comoda Tv de 140 X 47 X 45 cm, modelul Flat Line Mega este ideal. Pretul este mult redus, iar comoda se va defini clar ca o semnatura cu stil in living sau dormitor.

Design
9.6
Pret
9.7