Comoda TV – Functionalitatea de fiecare zi

Producatorii de piese de mobilier au luat aminte la trendul mondial si, observand ca un telefon mobil, de exemplu, poate face si poze, poate sa si distreze utilizatorul, poate fi si coleg de lucru, adica este multilateral dezvoltat, au adaptat acest concept si din ce in ce mai mult vedem in jur piese multifunctionale, destinate a fi cam orice ne-am putea dori. Comoda TV Sephia face parte din aceasta categorie.

Vezi aici reducerile la comode TV

Adaptarea perfecta

Versatila, aratoasa si ingenios creata, o comoda TV isi indeplineste inainte de toate functia principala: se adapteaza perfect televizorului tau. In primul rand prin dimensiunea ideala, apoi prin nuanta potrivita cu textura de lemn natural in combinatie cu albul lucios, lacuit. Mai exact, producatorul a tinut cont de faptul ca, asa cum lemnul natural „merge cu orice”, dupa cum se stie, la fel de adevarat este ca nu exista contrast mai dinamic si mai placut ochiului decat alb-negru. Asadar, televizorul tau va sta pe aceasta comoda ca si cum ar fi fost acolo dintotdeauna.

Mai departe este de remarcat interiorul comodei TV Sephia. Aici dam de elemente de functionalitate extrem de inspirate, care certifica o data in plus faptul ca a fost create pentru uzul omului modern si tinandu-se cont de tendintele actuale, de functionalitate si de design interior. Si asta pentru ca aceasta comoda este potrivita si in dormitor, si in camera de zi. Este prevazuta cu un sertar mare si doua rafturi generoase, confortabile, care sunt mobile. Deci, daca decizi s-o amplasezi in dormitor, vei putea sa folosesti aceste spatii si pentru acte, si pentru cosmetice, si pentru aparatul cu pastile de tantari, si pentru CD-uri, si pentru revistele pe care iti place sa le citesti inainte de culcare. Alegerea iti apartine, rafturile iti stau la dispozitie.

Incapatoare si prietenoasa

Daca doresti o comoda TV in living, din nou optiunile sunt practic nelimitate. Ai loc pentru carti, chei, hartii, dosare, cutii cu bijuterii, jucarii etc. Si din nou piesa aceasta puncteaza la versatilitate intrucat, daca bucataria este deschisa, poti pune in comoda TV farfurii, cesti, pahare, orice ai avea nevoie pentru cafeluta sau gustarea din fata televizorului. Toate acestea sunt la adapost si ascunse vederii gratie capacelor care care se inchid in mod silentios, ca urmare a unui sistem de incetinire high class.

Pe aceasta comoda vor sta foarte frumos pozele cu cei dragi, o veioza amuzanta sau o vaza colorata in orice nuanta, pentru ca, asa cum am amintit, comoda este realizata intr-o combinatie lemn – alb lucios, deci esti liber sa alegi orice obiect de decor, de la indigo la visiniu, pentru a puncta estetic cu resul nuantelor din incapere. Chiar daca peretii sunt albi sau colorati, comoda se va potrivi impecabil cu restul elementelor, fixe sau mobile. In acest fel o vei transforma intr-unul dintre cele mai prietenoase elemente ale camerei in care alegi s-o pui. Este nu doar foarte aspectuoasa, ci si functionala si realizata cu materiale de inalta calitate si finisata la standardele inalte pe care le doresti.

Nu in ultimul rand, preturile sunt foarte bune in aceasta perioada la mai multe modele de comoda TV.

Vezi aici reducerile la comode TV

Tags: