Whirlpool BLF 8001 OX, o combina frigorifica de marca, la un pret mic

Whirlpool BLF 8001 OXLa noi, Whirlpool sunt cunoscuti in special pentru masinile de spalat, dar nu degeaba au ajuns producatorul numarul 1 de electrocasnice la nivel mondial. Pur si simplu, au  foarte multe produse si foarte multe categorii de preturi. Aparatele frigorifice sunt unele dintre ele si ceea ce am spus se pastreaza si in cazul lor. Daca vrei o combina ieftina si foarte buna, te poti orienta care Whirlpool si de aceea vom vorbi despre Whirlpool BLF 8001 OX.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Whirlpool BLF 8001 OX – multe caracteristici deosebite

Din start trebuie spus ca modelul nu este unul premium, desi are unele calitati specifice acestei clase. Totusi, este prea ieftin si prea simplu, dar nimeni nu spune ca asta este ceva rau. In cele din urma, avem nevoie si de combine ieftine, dar care sa aduca si ceva in plus, facand trecerea spre cele premium.

Primul lucru pe care il poti observa este exteriorul din inox. Ok, astfel de modele nu mai reprezinta o noutate, dar piata este inca dominata de cele albe, asa ca orice schimbare este una de bun augur.  Aceasta combina arata destul de bine, are manere integrate si este inalta de 188 cm. Practic, inaltimea este foarte buna pentru ca iti permite sa ajungi la ultimul raft chiar si daca nu este foarte inalt.

Totusi, utilitatea unei combine frigorifice nu ar trebui judecata dupa exterior, ci dupa interior. Aceasta este mare, avand 339 l in total, 228 pentru frigider si 111 l pentru congelator. Nu as putea spune ca partea de frigider este chiar iesita din comun. Volumul este mare, dar sunt altele si mai mari, are 4 rafturi din sticla si compartiment pentru legume si fructe. Asadar, frigiderul Whirlpool BLF 8001 OX poate primi destula mancare, dar fara sa exagerezi. In cazul congelatorului, lucrurile stau chiar mai bine. Acesta chiar are un volum superior si trei compartimente. Puterea de congelare de 5 kg pe zi este normala dat fiind volumul.

Lucrurile se inverseaza cand ajungem la modul de dezghetare. Aici frigiderul este mai bun, pentru ca are un sistem automat, pe cand la congelator trebuie sa intervii manual. Totusi, problema nu este chiar atat de mare, pentru ca nu va fi nevoie de asa ceva de mai mult de doua ori pe an.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Whirlpool BLF 8001 OX – consum redus fata de volumul combinei frigorifice

Clasa energetica merita si ea o apreciere. Aceasta este A+. In mod cert, exista combine mai bune de atat, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa ne schimbam parerea despre aceasta. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX consuma destul de putin, mai ales raportat la marime si este imposibil ca facturile sa devina problematice din cauza acestei combine.

In concluzie, Whirlpool au facut treaba buna cu BLF 8001 OX. Fara sa fie o combina premium, aceasta ofera cam tot ce ar avea nevoie un cumparator obisnuit. Consuma putin, este foarte incapatoare, are un sistem de dezghetare modern (cel putin pentru partea de frigider) si, cel mai important, vine cu un pret mic si un raport calitate pret mai mult decat excelent. Arata bine in bucatarie si poate reprezenta o tinta pentru orice cumparator de la noi.

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX, 339 l, Clasa A+, H 188.5, Inox. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

9.5 Total Score
O combina frigorifica la pret bun

Whirlpool BLF 8001 OX este o excelenta oportunitate pentru cei care vor o combina frigorifica moderna, dar la un pret decent. E de capacitate mare, bine impartita si cu un design curat. Pretul o face sa fie extrem de atractiva.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.7