Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W – Toate nevoile de refrigerare la un loc

Whirlpool-6th-Sense-BLFWhirlpool se mandreste cu realizari de exceptie in privinta adaptarii produselor sale la nevoile omului modern. Electrocasnicele pe care le realizeaza brandul au devenit celebre pentru versatilitatea si avangardismul lor, precum si prin fiabilitatea crescuta, calitati care le fac dificil de depasit.

Puterea de a schimba lumea

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o splendida piesa cu o capacitate de 370 l, incadrata in clasa energetica Clasa A+ si cu o inaltime de 2 metri. De o eleganta izbitoare si de un alb imaculat, este intruchiparea filosofiei Whirlpool, care spune ca „cele mai simple acte de implicare, in fiecare zi, au puterea de a schimba lumea”. Mai exact, detaliind in cazul combinei frigorifice Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W, ne aflam in fata unei tehnologii unice, care indeplineste toate nevoile de refrigerare si este incastrata intr-un design remarcabil.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense depoziteaza impecabil, in cel mai bun climat de stocare accesibil in prezent. Are senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura si restabilesc conditiile de pastrare ideale mai rapid decât un frigider sau un congelator obisnuit. Datorita restaurarii de cinci ori mai rapide a temperaturii, sistemul garanteaza intotdeauna conditiile optime de temperatura. Toate acestea pentru ca producatorul stie ca viteza de restaurare a temperaturii ideale este esentiala pentru reducerea deteriorarii alimentelor, o temperatura medie a interiorului fiind fundamentala pentru pastrarea optima a valorii si calitatilor nutritive ale acestora.

Gata pentru intrebuintare

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este aparatul care tine pasul cu tine si cu familia ta. Este flexibila si se incadreaza armonios in orice ambient, imbogatindu-l cu certele calitati estetice si cu o functionalitate ireprosabila. Gratie faptului ca este atat de incapatoare, organizarea interioara devine o placere. Este suficient spatiu sa-ti asezi cumparaturile asa cum doresti si sa nu-ti faci griji ca vor imprumuta mirosurile sau ca nu le vei vedea ori avea la indemana imediat pe cele pe care le doresti la un moment dat. Totul este vizibil, gata pentru intrebuintare, iar spatiul ramane aerisit, confortabil la utilizare, oricat de ocupat ai fi si oricat de multe produse ai avea de stocat.

Sisteme de depozitare inovatoare

„Stim ca frigiderul tau este spatiul cu o mare cautare. De aceea am creat sisteme de depozitare inovatoare, care sa te ajute sa scoti maximum din fiecare centimetru si solutii care sa-ti faciliteze accesul la ceea ce-ti doresti in cele mai bune conditii si in deplina siguranta”, afirma cei de la Whirlpool. Si intr-adevar, combina frigorifica Whirlpool 6th Sense iti asigura alimente care arata, miros si au gust proaspat nu doar prin intermediului sistemului de control al temperaturii, ci si prin cel care controleaza umiditatea. Nu in ultimul rand, oricat de dificil ar parea, Whirlpool a reusit sa faca din combina frigorifica 6th Sense BLF 9121 W un urias performant care consuma incredibil de putina energie, intrucat aplica racirea doar cand este nevoie.

Vezi mai multe imagini si detalii tehnice

„Spatii versatile cu posibilitati nesfarsite”, isi considera producatorul frigiderele. Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W exact asta este.

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W – Toate nevoile de refrigerare la un loc
Frigidere si combine frigorifice Whirlpool

Daca sunteti in cautarea unui frigider sau a unei combine frigorifice, mai jos aveti o excelenta selectie de la renumitul brand de electrocasnice Whirlpool.

9.6 Total Score
O combina frigorifica impunatoare si convingatoare

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este cu adevarat o combina frigorifica pentru intreaga familie. Pe langa faptul ca este extrem de incapatoare, 370 litri, modelul prezentat de noi inglobeaza si tehnologiile de varf de la Whirlpool.

Design
9.6
Tehnologie
9.4
Pret
9.7