Combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF – remarcabila din toate punctele de vedere

Samsung RS57K4000SA/EFAlegerea unei combine frigorifice mai sofisticate nu trebuie sa fie neaparat un moft. Nevoia este certa, consumam din ce in ce mai multe produse, ritmul alimentarii frigiderului este tot mai alert, iar perisabilitatea bunatatilor pe care le cumparam a devenit parca tot mai pretentioasa. Cu siguranta ne dorim aparate electrocasnice care sa ne ofere nu doar volum, ci si o buna calitate a refrigerarii. Este si cazul combinei frigorifice Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, un produs electrocasnic de top, convingator din toate punctele de vedere. Chiar si din cel al pretului.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Samsung RS57K4000SA/EF – combina frigorifica de top

Inca de la inceputul acestui review e bine sa spunem ca noua serie de combine frigorifice de la Samsung, cunoscuta sub numele de cod RS4000K, se bucura de inovatia Twin Cooling System – doua fluxuri de aer separate care au menirea de a controla precis temperatura si care reusesc sa mentina niveluri optime de umiditate si in partea dedicate frigiderului, dar si in congelator.

Minunatiile astea tehnologice ne aduc servicii excelente, mai ales atunci cand inginerii care proiecteaza produse electrocasnice au un focus cert pe confortul consumatorului. La combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF am remarcat inca de la inceput afisajul exterior cu LED care ne arata permanent temperaturile din interiorul frigiderului/congelatorului, ne permit sa le si ajustam in caz de nevoie. Mai mult, afisajul LED comunica cu noi, ne ajuta sa exploatam frigiderul in cele mai bune conditii. Un exemplu elocvent ar fi faptul ca pe afisaj vom vedea, de exemplu, chiar si atunci cand este nevoie sa schimbam filtrul.

O alta ”gaselnita” interesanta este si pozitionarea lampilor LED din interior. Eram obisnuit ca lumina sa vina din partea de sus a frigiderului, atunci cand il deschizi. Ei bine, in cazul modelului Samsung RS57K4000SA/EF, panoul de lumini este plasat pe partea din spate a interiorului frigiderului, creandu-se astfel mai mult spatiu vertical pentru o mai buna asezare a recipientelor mai inalte. Bineinteles, sistemul de iluminare cu LED mai are si avantajul ca genereaza mai putina caldura decat becurile conventionale, cee ace contribuie la economia pe care un astfel de system side by side ne ajuta sa o facem.

Sertare Big Box pentru depozitarea produselor voluminoase

samsung-rs57k4000sa-openUn pepene rece este o savoare, la fel cum si o salata neciufulita este extrem de apreciata. Locurile inguste, sertarele prea mici cu care sunt dotate frigiderele clasice au fost motivul pentru care combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF a capatat recipiente voluminoase, numite Big Box. Accesul la alimente se face rapid, iar capacele rabatabile pastreaza prospetimea produselor.

Dotari tehnice excelente si un design extrem de reusit

Ca sa-ti cumperi o noua combina frigorifica trebuie sa fii bine informat. In primul trand trebuie sa pleci de la propriile nevoi, dar si de la bugetul pe care-l poti aloca unei asemenea achizitii, apoi, in functie de toate acestea, poti alege din gama variata de electrocasnice mari disponibile pe piata exact ceea ce te satisface. Combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF se afla undeva in varful topului produselor Side by side, nu este foarte ieftina, dar nici foarte scumpa (sunt si bune reduceri de preturi in aceasta perioada). Insa acest model iti ofera tot confortul de care ai nevoie, spatii mari de depozitare, control eficient al temperaturii, implicit o mai buna pastrarea a alimentelor. Tot pachetul vine intr-un design extrem de reusit, asa ca te poti alege si cu un obiect frumos, cu un design fluid si premium. Lucru pe care cu siguranta toti cei care-ti vor intra in bucatarie il vor vedea si aprecia.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF efectueaza racirea atat a frigiderului, cat si a congelatorului cu tehnologie No Frost, are un volum total de 569 litri (ultra sufficient chiar si pentru o familie numeroasa), din care 361 litri pentru frigider si 208 litri pentru congelator. Sistemul de dezghetare pentru frigider si congelator este automat, asa ca iti poti vedea linistit de alte treburi casnice. Pe usa frigiderului o sa gasesti 5 suporturi pe usa, iar in interiorul acestuia sunt 4 rafturi din sticla securizata de cea mai buna calitate. Nu uitam si compartimentul pentru legume/fructe de care am vorbit si mai sus.

Congelatorul are 2 compartimente si o capacitate de congelare de 12 kg la 24 de ore. Performante excelente, le mai gasim doar la cateva modele mai scumpe decat acesta.

In concluzie, in cazul in care esti in cautarea unui frigider side by side de cea mai buna calitate, recomandarea noastra este modelul Samsung RS57K4000SA/EF, un produs atent construit, eficient, cu un design extrem de reusit. Alegerea iti apartine, te ajutam doar sa alegi inteligent.

Combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, 569 l, Clasa A+, H 178.9, Grafit metalizat. Produs superpremium la pret cu reducere!

9.9 Total Score
Combina frigorifica de top!

Samsung RS57K4000SA/EF ne-a uimit si cu siguranta ii va uimi pana si pe cei mai pretentiosi. Este combina frigorifica perfecta, spatioasa, cu tehnologii moderne. Pretul nu este foarte mic, dar nici mare. In plus, daca o cumperi akoom beneficiezi si de o buna reducere. Se vede calitatea Samsung...

Tehnologie
9.8
Design
10
Pret
9.8