Samsung RB31FDRNDSA, calitate premium pentru intreaga familie

Combina-frigorifica-Samsung-RB31FDRNDSAO combina frigorifica mare nu este, in mod necesar, si una buna dar, daca dimensiunile sunt insotite si de dotari de calitate premium, atunci cu siguranta preturile ceva mai ridicate isi primesc o justificare suplimentara. In aceste conditii, frigiderele cu dimensiuni insemnate sunt perfecte pentru familiile mai numeroase, proprietarii profitand fara indoiala si de toate caracterisiticile care ajuta atat la obtinerea unui consum de energie mai redus, dar si la conservarea si rezistenta alimentelor pentru un timp cat mai indelungat.

Samsung RB31FDRNDSA este o astfel de combina frigorifica de calitate premium, una care ofera cumparatorilor multiple avantaje si care reprezinta o solutie pentru cei care isi doresc un produs electrocasnic potrivit pentru a le indeplini toate dorintele.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un volum impresionant

Fiind o combina cu dimensiuni atat de mari (185 x 59.5 x 66.8 cm), era normal ca Samsung RB31FDRNDSA sa aiba si un volum suficient pentru a depozita foarte multe alimente. Acesta este si unul dintre principalele avantaje oferite de combina, din fericire nu si ultimul.

Frigiderul are un volum total de 210 l si este impartit in trei rafturi din sticla, foarte incapatoare. In partea inferioara se gaseste si un compartiment pentru legume si fructe, in timp ce usa mai contine si ea inca trei compartimente. Asadar, spatiul este suficient pentru a depozita alimentele unei intregi familii, dar si vase de dimensiuni mai mari.

Congelatorul, pe de alta parte, are 98 l, este impartit si el in trei compartimente si, din fericire pentru persoanele cu o inaltime mai mica, este situat in partea de jos a combinei. Atat congelatorul cat si frigiderul sunt dotate cu tehnologia No Frost, care impiedica depunerea ghetii si ajuta la o functionare mai buna si cu un consum mai redus de energie.

Clasa energetica A+, pentru un consum redus

Combina-frigorifica-Samsung-RB31FDRNDSA-sideEste evident ca o combina frigorifica de dimensiuni mari va consuma si mai multa energie electrica decat un frigider obisnuit. Cu toate acestea, Samsung RB31FDRNDSA are o clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca energia consumata va avea un nivel cu aproape 25% mai scazut. Acest lucru se datoreaza atat sistemului No Frost, cat si compresorului digital care raceste luand in considerare mai multi factori, precum nivelul de umiditate sau sabloanele utilizate. Nici nivelul de zgomot nu este unul foarte ridicat, la doar 39 dB, combina abia daca se aude si cu siguranta nu va deranja pe nimeni, chiar daca aceasta este situata in apropierea camerei de odihna.

Cumpara akoom cu reducere

Nu in ultimul rand, Samsung RB31FDRNDSA este dotata si cu un dozator de apa, ideal in verile foarte calde. Apa este mentinuta la o temperatura ideala pentru baut si se obtine cu usurinta, dozatorul fiind montat pe usa combinei.

Singurul minus vizibil ar fi inaltimea combinei dar, in conditiile in care congelatorul este situat in partea inferioara, aceasta poate fi trecuta cu vederea. In rest, volumul este unul suficient chiar si pentru familiile numeroase, eficienta energetica este excelenta, functiile suplimentare sunt cu adevarat bine venite iar dozatorul de apa este de mare utilitate mai ales atunci cand temperatura o impune.

9.2 Total Score
Samsung RB31FDRNDSA, akoom la un pret foarte bun

Samsung ocupa o buna pozitie in categoria combinelor frigorifice premium. Modelul Samsung RB31FDRNDSA prezentat de noi se distinge prin eleganta designului, dar si prin performantele tehnice de care este capabila. Are si un pret foarte bun, asa ca merita cumparata.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.6