Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF – excelenta la pret redus

Samsung RB29HSR2DWW/EFDrumul alimentelor spre consumator, este unul destul de lung. Daca depozitarea acestora nu s-ar face corespunzator, acestea nu ar mai rezista perioade indelungate. Si cum stocurile din casele noastre sunt suficient de mari si nu se consuma rapid, combina frigorifica vine in ajutorul nostru, primindu-ne bunatatile in bratele ei incapatoare.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF este ideala daca va doriti o combina dotata cu tehnologia full no frost, cu un volum brut total de 311 l, volum net total de 289 l, volum net frigider 213 l, volum net congelator 76 l, consum redus de energie si dimensiuni de 178 x 59.5 x 66.8 cm.

Vezi aici pretul cu reducere

Samsung RB29HSR2DWW/EF aduce ultimele tendinte in materie de frigorifice, chiar in casa ta

Dotat cu tehnologia no frost, frigiderul combinei frigorifice Samsung RB29HSR2DWW/EF are 3 rafturi, din sticla, dintre care unul este tip easy slide, pentru a facilita organizarea usoara a alimentelor si accesul rapid la alimentele situate in spate. Compartimentul destinat legumelor si fructelor este individual, tip sertar.

Pe usa frigiderului se regasesc 3 spatii de depozitare. Etajera de sus este prevazuta cu capac, pentru a asigura pastrarea eficienta a alimentelor depozitate acolo. Celelalte doua etajere sunt pentru sticle, atat de mici dimensiuni cat si de mari dimensiuni, sau borcane mici si medii. Compartimentele de pe usa nu pot fi schimbate, acestea fiind fixe. Etajera big guard este mai adanca decat la frigiderele obisnuite, ceea ce permite depozitarea sticlelor sau a dozelor pe doua randuri. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Sistemul de iluminare al partii superioare, este tip LED.

Congelatorul combinei frigorifice Samsung RB29HSR2DWW/EF este si el dotat cu tehnologia no frost si detine 3 sertare, tip full poen box, adica acestea dispun de o deschidere mai mare decat sertarele obisnuite, in vederea simplificarii depozitarii alimentelor. Sertarul are o deschidere mai mare, chiar daca usa congelatorului se deschide doar la 90 de grade. Sistemul de dezghetare al congelatorului este si el automat, iar acesta are capacitate de congelare de 12 kg in 24 ore.

Culoarea alba face ca aceasta combina frigorifica sa poata fi incadrata oriunde, indiferent de mobila. Usile sunt reversibile, insa deschiderea acestora e cea standard, adica in dreapta. Manerul este orizontal, fiind integrat in usa.

In cazul in care usa ramane deschisa, combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF este dotata cu sistem de avertizare. Multiflow, este acea tehnologie care accelereaza circularea aerului, mentinand o temperatura constanta in tot frigiderul.

Clasa climatica din care aceasta combina frigorifica face parte este SN-NST-T, iar autonomia fara curent este de 20 de ore. Nivelul de zgomot produs de acest frigider este de 39 dB.

Vezi aici toate specificatiile si pret

Totusi, ceea ce ridica acest produs in toate topurile, este compresorul digital Inverter, care are 7 viteze reglabile, pentru a corespunde tuturor necesitatilor de racire, oferind o functionare fluenta, cu zgomot minim si facturi reduse de energie.

Tehnologia no frost mentine o temperatura constanta, atat in frigider cat si in congelator, iar alimentele depozitate in congelator nu ingheata, dar alimentele sunt mentinute proaspete si hranitoare.

Ca si accesorii, combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF vine insotita de tava pentru gheata.

Pretul acestei combine este destul de mare, insa avand in vedere specificatiile, dar si reducerea pe care o poti obtine azi, pretul este unul bine meritat.

Mai jos gasesti mai multe oferte interesante la combine frigorifice accesibile ca si pret, dar perfect gandite pentru tine si familia ta.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF
Deal

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 6 ani ago
Combina frigorifica Indesit CAA 55
Deal

Combina frigorifica Indesit CAA 55

Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 6 ani ago
Combina frigorifica Arctic AK54270+
Deal

Combina frigorifica Arctic AK54270+

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW
Deal

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, 450 l, Clasa A+, H 195.5, Full No Frost, Inox. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Arctic AK54305+
Deal

Combina frigorifica Arctic AK54305+

Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
9.4 Total Score
O combine frigorifica de top, la pret accesibil

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF este pana la urma un produs electrocasnic ca multe altele. Insa, vorbind de un electrocasnic Samsung, modelul prezentat astazi vine cu multe plusuri pe care chiar ti le poti permite. Pretul cu reducere face acest produs accesibil.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.4