Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – Laboratorul prospetimii

Combina-frigorifica-Samsung-RB29FDRNDSAUna dintre cele mai frumoase si mai stilate piese de la Samsung este combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – 288 l, Clasa A+, Full No Frost.

In spatele acestor cateva cifre si date succinte se afla tehnologia viitorului, cel mai avansat raspuns al unui aparat electrocasnic la nevoile consumatorului si, nu in ultimul rand, un pret excelent.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Stil si ingeniozitate

Odata adusa acasa combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA, ai de ce sa fii multumit. Congelatorul se afla in partea de jos, fiind proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Are functii ingenioase, precum raftul cu glisare usoara. Acesta este o minune care te scapa de stresul de a ocoli cu grija alimentele din fata pentru a ajunge la un obiect din spate. Raftul cu glisare usoara este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta, asa incat vei putea vedea imediat ce este depozitat in spate.

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA are si compartimentul cu deschidere completa, care ajuta la depozitarea si organizarea in conditii optime a alimentelor. Compartimentul cu deschidere completa iese in intregime afara, pentru comoditate in plus la utilizare. Ingenios, acesta usureaza organizarea si scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase si, datorita designului sau, il poti deschide chiar daca usa frigiderului se deschide doar la 90 de grade.

In buna traditie Samsung, toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a oferi confort in utilizare pe termen lung, datorita compresorului cu inversor digital, economic din punct de vedere al energiei, care este atat de durabil incat vine cu o garantie de zece ani. In plus, nici nu vei sti că aparatul tau electrocasnic este acolo, pentru ca, pe cat este de aratos si de eficient, pe atat este de silentios.

Proiectare inteligenta, utilizare eficienta

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este de asemeni un aparat inteligent, adaptabil, care efectueaza cinci cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim.

Combina-frigorifica-Samsung-RB29FDRNDSA-leftAcesta este un mare avantaj daca dam doar un exemplu: raftul mare este mai adanc decat rafturile frigiderelor conventionale, asa ca acum poti depozita recipiente mari cu lapte si suc pe usa, alaturi de cele doua randuri de doze si sticle cu bautura.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Alte functii avangardiste care fac din combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA un “must” al oricarei bucatarii care se respecta este LED-ul in partea superioara, mai eficient energetic decat un bec conventional, care ilumineaza stralucitor interiorul intregului frigider, precum si tehnologia No Frost de la Samsung, care asigura racirea uniforma, pentru eliminarea formarii ghetii si zapezii.

Nimic nu este mai minunat si mai evoluat fata de generatiile de frigidere din trecut decat siguranta ca poti pastra alimentele perisabile proaspete si hranitoare. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesitatile de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire.

Asadar, daca esti in cautarea unei combine frigorifice care sa-ti faca bucataria sa arate ca un laborator al viitorului in care toate alimentele sunt pastrate in stare impecabila mult timp si gasesti oricand un pahar perfect cu apa rece, Samsung RB29FDRNDSA este alegerea ideala.

9.7 Total Score
Design, stil, utilitate maxima si fiabilitate. Ce sa vrei ma mult?

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA asuce valoare oricarei bucatarii. Este o investitie pe termen lung, una extrem de profitabila. Este cazul sa alegi si tu o combina frigorifica de cea mai buna calitate, o recomandare de la Samsung.

Tehnologie
9.7
Design
9.8
Pret
9.7