Combina frigorifica Indesit CAA 55

Indesit CAA 55Astazi iti explicam de ce Indesit CAA 55 este o combina frigorifica pe care o poti usor incadra la alegerea ideala. Comparativ cu frigiderele obisnuite, spatiul oferit de o combina frigorifica, este cu mult mai mare, ceea ce ofera utilizatorilor posibilitatea depozitarii alimentelor intr-un mod eficient si confortabil.

Combina frigorifica Indesit CAA55 este alba, cu dimensiuni de 174 x 54.5 x 58 cm si volum brut total de 260 l, iar volum net total 234 l. Volumul net al congelatorului este de 84 l, iar al frigiderului 150 l.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Indesit CAA 55 – Combina frigorifica ideala pentru familii mici

Combina frigorifica Indesit CAA 55 are un singur compresor, ce deserveste frigiderul si congelatorul, iar autonomia acesteia fara curent, este de 17 ore. Din punct de vedere al zgomotului, aceasta combina frigorifica este una silentioasa, nivelul de zgomot fiind de 44dB. Consumul anual de energie al acestei combine frigorifice este de 256 KWh/an, ceea ce o incadreaza in clasa A+ a consumatorilor de energie.

Compartimentarea este una clasica, frigiderul avand doua rafturi interioare, ce pot fi schimbate pe 6 trepte de nivel, in functi de necesitatile fiecaruia, creand astfel spatiul potrivit pentru fiecare tip de alimente.  Daca punem la socoteala si raftul de deasupra cutiilor pentru legume fructe, avem 3 rafturi destul de incapatoare. Rafturile sunt din sticla securizata, ceea ce creste eficienta lor in cazul alimentelor mai grele. Compartimentele pentru legume fructe sunt foarte eficient structurate, acestea fiind doua, ceea ce este un avantaj pentru cei carora le place sa tina fructele separate de legume. Etajerele de depozitare de pe usa sunt  in numar de trei si sunt fixe, adica modul in care acestea sunt distribuite este unul singur, ele nu pot fi schimbate. Ceea ce este foarte important este ca etajera de jos este special pozitionata incat sa poata fi depozitate sticle in ea. Frigiderul este dotat cu sistem antibacterian, ce lupta impotriva bacteriilor si mucegaiurilor, mentinand alimentele proaspete o perioada mai indelungata de timp.

Sistemul static automat control mentine alimentele proaspete, cu ajutorul senzorilor amplasati in interiorul frigiderului. Acestia mentin temperatura potrivita si limiteaza formarea ghetii.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Congelatorul dispune de 4 sertare, din care unul mare, tip big box, iar capacitatea de congelare este una destul de mica, respectiv 2 kg/24 h. Congelatorul dispune si de functia de super congelare.

Sistemul de dezghetare al combinei frigorifice Indesit CAA 55 este manual pentru congelator si automat pentru frigider.  Deschiderea usilor este standard, spre dreapta, insa acestea sunt reversibile. Manerul este tip orizontal, fiind integrat in usa.

Ca si accesorii incluse, combina frigorifica Indesit CAA 55 are doar suportul pentru oua, tava pentru gheata nefiind mentionata. Clasa climatica din care face parte combina frigorifica Indesit CAA 55 este SN-N-ST-T, iar agentul de racire cu care aceasta functioneaza este R600a.

Raportul calitate – pret, face ca pretul combinei frigorifice Indesit CAA 55 sa fie cam mare, avand in vedere dimensiunile reduse ale acesteia si lipsa unor functionalitati, precum posibilitatea reamenajarii etajerelor de pe usa. Insa se compenseaza asta cu spatierea diferentiata a spatiului destinat legumelor si fructelor si cu spatiul suficient de mare al congelatorului. Utilizatorii sunt incantati de calitatea compresorului, spatiul congelatorului si inaltimea suficient de mica pentru a putea fi utilizata de persoane varstnice, fara a avea nevoie de scaun.

Pretul combinei frigorifice Indesit CAA 55 este unul extrem de accesibil. Pentru a compara, gasesti mai jos o lista cu mai multe modele de combine frigorifice ale caror review-uri le gasesti pe akoom.ro.

Combina frigorifica Indesit CAA 55
Deal

Combina frigorifica Indesit CAA 55

Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 6 ani ago
Combina frigorifica Arctic AK54270+
Deal

Combina frigorifica Arctic AK54270+

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW
Deal

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, 450 l, Clasa A+, H 195.5, Full No Frost, Inox. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Arctic AK54305+
Deal

Combina frigorifica Arctic AK54305+

Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH
Deal

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, Full No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Silver Black. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 7 ani ago
Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW
Deal

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider minibar Heinner HMB-42A+
Deal

Frigider minibar Heinner HMB-42A+

Frigider minibar Heinner HMB-42A+, 42 l, Clasa A+, H 51 cm , Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider cu doua usi Arctic AND275+
Deal

Frigider cu doua usi Arctic AND275+

Frigider ieftin cu doua usi Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider cu doua usi Arctic AND245+
Deal

Frigider cu doua usi Arctic AND245+

Frigider cu doua usi Arctic AND245+, 228 l, Clasa A+, H 145.8 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Frigider Liebherr CTP2921
Deal

Frigider Liebherr CTP2921

Frigider Liebherr CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Alb. Il poti cumpara akoom cu o mare reducere de pret!

no comments 8 ani ago
9.3 Total Score
Indesit CAA 55, o combina frigorifica buna

Daca esti in cautarea unei noi combine frigorifice ieftine, iti recomandam modelul Indesit CAA 55. Are tot ce-ti trebuie, dar vine si cu avantajul pretului. Daca alegi sa o cumperi akoom, beneficiezi si de o reducere super-buna.

Tehnologie
9.2
Design
9.3
Pret
9.5