Combina frigorifica Indesit BIAA – Un electrocasnic de forta

Combina-frigorifica-Indesit-BIAAExpert al nevoilor de familie, bun cunoscător al trendurilor care incep cu „must have” atunci cand vine vorba despre electrocasnice inovatoare, producatorul Indesit isi merita pe deplin renumele si cand prezinta combina frigorifica Indesit BIAA.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Refrigerarea ideala

Oferind solutii de un inalt pragmatism si furnizand electrocasnice care se adreseaza unora dintre cele mai simple nevoi cu inalta tehnologie si un design remarcabil, Indesit s-a afirmat rapid pe piata cu produse care inseamna economie de timp, bani si efort. Producator european si international de top, lider pe piete ca cea italiana, britanica sau ruseasca, brandul care a luat fiinta in 1975 a realizat vanzari de aproape 3 miliarde euro la nivelul anului 2013.

Unul dintre starurile acestor cifre remarcabile este combina frigorifica BIAA. Este de clasa A+ si are o capacitate de 330 litri, fiind perfecta atat pentru locuinta personala, cat si pentru bucataria restaurantelor. Notabil este faptul ca, desi atat de impozanta si de incapatoare, combina frigorifica BIAA este zvelta si foarte speciala din perspectiva designului. Ocupa mai putin spatiu decat te-ai astepta de la un electrocasnic atat de robust si de avansat. Este raspunsul producatorului la tinta de a realiza „electrocasnice care sa fie raspunsuri simple si inteligente la nevoile de functionalitate moderne”. Pe scurt, combina frigorifica Indesit BIAA este spatiul ideal de depozitare si refrigerare, oriunde si oricand.

Un partener de cursa lunga

In buna traditie Indesit, toate functiile combinei frigorifice Indesit BIAA sunt avangardiste, dar si confortabile, simple si de incredere, fiind proiectate special pentru a oferi usurinta in utilizare pe termen lung, in conditii de performanta crescuta. Astfel, combina are 4 rafturi din sticla si congelator cu 3 compartimente, plus o tava pentru gheata, care, toate, permit folosirea cu maxima eficienta a spatiului, in functie de nevoi. De altfel, totul este la indemana gratie faptului ca aceasta combina frigorifica este mare, inteligent organizata si foarte eficienta.

Cumpara akoom la cel mai mic pret

O alta caracteristica de prima importanta a combinei frigorifice Indesit BIAA este filtrul antibacterian de pe usa si manerele dispozitivului. Dupa cum se stie, tinerea bacteriilor departe prelungeste prospetimea si calitatea aimentelor, iar combinei nu-i putea lipsi un astfel de sistem antibacterian performant. Asadar, daca esti in cautarea unei combine frigorifice incapatoare si fiabile, care sa se adapteze nevoilor tale sau celor ale afacerii tale si in care toate alimentele sunt pastrate in stare impecabila mult timp, combina frigorifica Indesit BIAA, silentioasa si de economica, poate fi raspunsul adecvat. Puternica si spatioasa, aceasta este o piesa de rezistenta a pastrarii alimentelor in cele mai bune conditii, un electrocasnic de forta si de cursa lunga.

Vezi aici toate modelele de combine frigorifice Indesit BIAA.

9.6 Total Score
O combina frigorifica care ne-a convins

Combina frigorifica Indesit BIAA, clasa A+ cu o capacitate de 330 litri - perfecta atat pentru locuinta personala, cat si pentru bucataria restaurantelor.

Tehnologie
9.6
Design
9.4
Pret
9.7