Combina frigorifica Indesit BIAA 14P X – Mai rece, mai mult, mai bine

Indesit-BIAA-14P-XPoate este simplu sa spui ca Indesit nu mai are nevoie de prezentare. Brandul si-a capatat un binemeritat renume nu doar prin inalta calitate a produselor pe care le lanseaza, intr-o gama extinsa si toate la acelasi standard, ci si prin excelentul raport calitate-pret, intotdeauna in favoarea cumparatorului atunci cand se pune in balanta ce primesti pentru cat platesti, regula de aur a economiei libere.

Si totusi, nimic nu este mai potrivit decat o trecere in revista a calitatilor incorporate in spectaculoasa combina frigorifica Indesit BIAA 14P X, tocmai din perspectivele de mai sus.

Vezi aici pretul cu reducere

Un gigant din inox

Ureaza bun sosit in casa ta uneia dintre cele mai impunatoare combine frigorifice de pe piata: Indesit BIAA 14P X. Ai ales-o pentru ca este un gigant din inox, cu o capacitate de 330 litri. Ce inseamna asta in mod practic? In primul rand, spatiu. Mai exact, tot ceea ce pui inauntru, indiferent in ce cantitate, are loc. Si nu doar incape, ci se si aseaza perfect gratie impartirii ergonomice, special proiectata pentru a-ti oferi maximul de confort al utilizarii. In termeni concreti, cutia cu inghetata nu va fi nevoie sa stea niciodata peste cea cu branza, iar peste oala cu supa nu va trebui sa pui cofrajul cu oua. Este loc pentru toate in interiorul spatios al combinei frigorifice Indesit BIAA 14P X. In al doilea rand, totul este la vedere si la indemana.

Ai control deplin asupra felului in care vrei sa asezi si borcanele si sticlele si recipientele cu gustari – stii tu, cutiile acelea cu cate un ciorchine de struguri sau cu cate un sandwich cu carne de curcan care iti plac atat de mult si la care apelezi frecvent cand iti programezi sa stai relaxat un film SF plin de adrenalina. Cu combina frigorifica Indesit BIAA 14P X nu mai este nevoie sa le „strecori” pe unde mai ramane loc. Ai spatiu berechet, le vezi din prima si le iei rapid, fara sa deranjezi alte recipiente.

Nu rata super reducerea eMAG!

Alimente in cele mai bune conditii

Inalta de doi metri, combina frigorifica Indesit BIAA 14P X se aseaza perfect in interiorul bucatariei tale si arata demential in balans optic cu rama de inox a cuptorului incorporat si cu masina de spalat rufe Indesit IWD 71051, pe care ai reusit s-o plasezi atat de inspirat tot in bucatarie. Vei remarca imediat zveltetea celor doua, eleganta combinei frigorifice completand armonios tot ansamblul electrocasnicelor.

Foarte facila la utilizare, beneficiind de cele mai recente tehnologii de pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii, combina frigorifica Indesit BIAA 14P X este totusi un mic consumator de energie, intrucat este plasata in clasa energetica A+. Oricat de straniu ar parea acest aspect in fata unui asemenea titan al refrigerarii perfecte, acesta este, totusi, adevarul.

Eficienta si inalta tehnologie inglobate in aceasta combina frigorifica fac din ea una dintre piesele centrale ale colectiei de aparate electrocasnice cu care castigi timp pretios pentru placerile proprii si pentru familie. In fond, de asta ai si ales-o: ca sa fii sigur ca tu si ai tai veti avea alimentele pastrate in conditii ideale de temperatura si umiditate, ca vor fi protejate si de bacterii dar si de efectele conditiilor improprii, ca vor sta aerisite si nu-si vor pierde niciuna dintre calitatile nutritive la care tii atat de mult.

9.6 Total Score
Un gigant pentru familia ta

Combina frigorifica Indesit BIAA 14P X este potrivita pentru cei cu familii mai mari, sau pentru cei care chiar tin sa manance in fiecare zi acasa. Este un monstru placut, cuminte, silentios si capabil sa gazduiasca "la rece" tot ce ai nevoie. Un pret deosebit.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.6