Beko RCNA365E20ZX, o combina frigorifica peste medie din majoritatea punctelor de vedere

Beko RCNA365E20ZXBeko este unul dintre producatorii care au reusit sa isi puna amprenta pe oferta de electrocasnice de la noi de pe piata si, daca vrei un frigider nou, aceasta ar trebui sa fie una dintre firmele la care poti cauta. Aparatele lor sunt variate, iar preturile, desi un pic mai mari decat la Arctic, sa spunem, raman unele foarte competitive si avantajoase. In plus, poti gasi si niste modele moderne, asa cum este Beko RCNA365E20ZX.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Aceasta este o combina frigorifica si balanseaza mai bine cele doua parti, frigiderul si congelatorul. Cand vine vorba despre spatiu, insa, marimea ei este medie. Nu este nici foarte inalta, avand doar 185 cm, ceea ce este si foarte avantajos, pentru ca are si un afisaj electronic. Asta inseamna ca nu va trebui sa te chinui prea tare sa il citesti, acesta fiind accesibil si persoanelor mai scunde. Ca o ”nemultumire”, modelul nu este alb, dar, pana la urma, nu exteriorul inox este cel care face diferenta.

Beko RCNA365E20ZX – o compartimentare decenta

In total, volumul combinei este 303 l, adica destul de mult pentru o familie normala (acesta este totusi un model pentru acasa, nu unul de camin sau de restaurant). Deci spatiu exista, contand insa si cum este el compartimentat. Partea de frigider are 212 l, dar aici exista o mica problema cu rafturile. Modelul are doar doua, plus compartimentul pentru legume si fructe si probabil ca vor fi cumparatori carora li se va parea cam putin. Este insa o caracteristica a modelului si lumea trebuie sa se obisnuiasca, mai ales ca in rest combina se prezinta excelent.

Congelatorul, la cei 97 de litri ai sai, nu este doar mare, ci si mai bine compartimentat. Asta inseamna ca el are 3 compartimente, o dispunere clasica, dar care ofera si cele mai bune rezultate. Acesta are si o putere de congelare decenta, de 5 kg pe zi.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

beko-rcna365e20zx-openUn alt aspect interesant la acest model este prezenta sistemului de racire No Frost. Acesta este folosit din ce in ce mai des de catre producatorii de top si ofera avantajul de a dezgheta mult mai rar frigiderul. Practic, nu se mai formeaza gheata pe pereti si asa aparatul consuma si mai putina energie electrica. Si daca tot suntem la consum, clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce aduce un consum anual de 330 KW. Nu este nici foarte mult, dar nici foarte putin. In acelasi timp, nu ar trebui sa uitam ca vorbim de o combina frigorifica marisoara si astfel consumul poate fi mai bine explicat.

Beko RCNA365E20ZX este, in concluzie, o combina destul de mare si acesta este principalul avantaj. Apoi, are sistem No Frost si acest lucru o pune pe o treapta medie in privinta calitatii si a modernitatii. In rest, nu prea exista alte caracteristici deosebite, dar, pentru majoritatea cumparatorilor, acestea ar trebui sa fie de ajuns. Nu in ultimul rand, arata si destul de bine. Cat despre raportul calitate pret, acesta este unul decent. Se putea un pic mai bine, dar, pana la urma, combina frigorifica isi merita banii.

Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX, 309 l, Clasa A+, NeoFrost, H 185.3, Inox Antiamprenta. Cumpara akoom si beneficiezi de o buna reducere!

9.4 Total Score
O combina frigorifica noua? Alege Beko!

Beko RCNA365E20ZX este inca un exemplu excelent de ceea ce inseamna raport calitate / pret. Beko urca tot mai sus in topul numarului de combine frigorifice vandute si in acest an.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.5