Beko DBKEN386WD+, o combina frigorifica pentru oamenii moderni

Frigider-Beko-DBKEN386WD+Daca vechiul frigider s-a stricat si doriti sa faceti trecerea la un aparat electrocasnic de calitate superioara, va puteti orienta spre o combina frigorifica. Si nu spre una obisnuita, ci spre una de calitate premium, aceste produse avand un volum suficient chiar si pentru cele mai numeroase familii, un congelator incapator si numeroase dotari si accesorii ce se pot dovedi a fi extrem de utile pentru oricine.

Beko DBKEN386WD+ este o astfel de combina frigorifica, calitatea de care da dovada punand-o pe una din primele trepte in ceea ce priveste raportul calitate pret din acest moment.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Un volum general de 321 l

Avand niste dimensiuni cu adevarat impresionante, 201 x 59.5 x 60 cm, combina iese in evidenta mai ales prin inaltime. Insa, acest lucru garanteaza si un volum foarte mare de depozitare, care poate acoperi nevoile oricarei locuinte. Cei 321 de litri sunt distribuiti proportional pentru frigider si congelator, iar acesta nu poate fi decat un lucru bun.

Frigiderul are un volum de 231 l si patru rafturi din sticla. Fiind o combina atat de inalta, nu se pune problema de spatiu, pe rafturi incapand chiar si cele mai voluminoase vase. Pe usa se mai afla inca 7 compartimente (printre ele si pentru bauturi si oua), acestea fiind utile atunci cand frigiderul se mai aglomereaza. In plus, compartimentul pentru fructe si legume este insotit de tehnlogia Active Fresh Blue Light care, prin emiterea unei lumini albastre, pastreaza prospetimea produselor.

Congelatorul are un volum de 90 l si o capacitate de inghetare de 6 kg pe zi. Atat acesta cat si frigiderul sunt dotate cu functia NO Frost, ceea ce impiedica depunerea de gheata pe peretii combinei. De asemenea, sistemul Multiflow are rolul de a ajuta la pastrarea temperaturilor la un nivel uniform, chiar si dupa ce se deschide usa.

Mai multe avantaje si posibilitati de a face economie

Beko-DBKEN386WD+-openIn ceea ce priveste clasa energetica, Beko DBKEN386WD+ se incadreaza in categoria A+. Acest fapt ajuta la realizarea unui consum cu 25 % mai redus, ceea ce contribuie si la facturi mai scazute. Ca functii, se remarca cea de super congelare, care scade foarte repede temperatura din congelator, sistemul antibacterian de pe usa, cel de reglare electrica a temperaturii si de avertizare atunci cand usa este inca deschisa.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Nu doar atat, Beko DBKEN386WD+ beneficiaza si de un afisaj LED, element de modernitate prezent doar la combinele de calitate premium. Cu ajutorul acestuia se pot seta temperaturile din interiorul congelatorului si a frigiderului, dar si modul de functionare preferat. Pe usa se gaseste si un dozator de apa care tine intotdeauna lichidul la o temperatura potrivita, chiar si in cele mai calduroase veri.

In aceste conditii, este greu de afirmat ca aceasta combina are minusuri notabile. Este un produs de calitate superioara, unul care s-ar dovedi mai mult decat util in orice bucatarie. Nu doar ca beneficiaza de un volum mare atat pentru frigider cat si pentru congelator, dar toate sistemele cu care este dotat, afisajul LED si dozatorul de apa ii sporesc si mai mult utilitatea.

9.6 Total Score
Beko DBKEN386WD+, o combina frigorifica de top

Pentru cei care vor sa fie la curent cu ultimele tehnologii in materie de combine frigorifice, Beko DBKEN386WD+ nu va fi doar un moft, ci si o adevarata implinire. Este o combina frigorifica premium, cu un bagaj tehnic uimitor.

Tehnologie
9.6
Design
9.5
Pret
9.8