Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ – Un electrocasnic de cursa lunga

Combina-frigorifica-Beko-DBK-386-WDR+La nici un deceniu dupa Al Doilea Razboi Mondial intra in scena electrocasnicelor o companie care avea sa devina brand international de top: Beko. O atesta faptul ca inca din anii 1990, produsele companiei erau prima alegere pentru sute de milioane de consumatori din peste 100 de tari, cu vanzari ale cate unui produs la fiecare doua secunde.

Vezi akoom reducerea oferita de eMAG

Succesul combinei frigorifice Beko DBK386 WDR+ nu este o intamplare. Chintesenta a eficientei si frumuetii, aceasta combina frigorifica impresioneaza si prin aspect si prin performante. Aparat electrocasnic indispensabil oricarei locuinte, are un volum net total de 331 litri si vine dotata cu dozator de apa. In plus, are tehnologie SmartBlue, care permite pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada indelungata de timp.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ include pasi inainte in domeniul inovarii. Astfel, gratie luminarii cutiei de legume si fructe cu “Bluelight”, procesul de fotosinteza continua pe durata depozitarii, ceea ce asigura o prospetime indelungata si o valoare nutritiva ridicata. Mai precis, continutul de vitamina C din fructe si legume este mentinut aproape de nivelul initial.

O alta inovatie este faptul ca usile sunt reversibile, ceea ce se traduce prin faptul ca, desi sunt cu deschidere spre dreapta, ai posibilitatea deschiderii lor şi spre stanga, in functie de cum permite spatiul in care va sta combina frigorifica Beko DBK386 WDR+.

In partea de sus a combinei Beko DBK386 WDR+ este pozitionat frigiderul, cu un volum util de 244 litri. Are patru rafturi din sticla şi unul din inox, pentru depozitarea sticlelor in pozitie orizontala. Pe uşa racitorului sunt trei rafturi mari, dedesubtul lor alte patru mici, intre acestea din urma aflandu-se rezervorul de apa.

Congelatorul, pozitionat sub frigider, are un volum util de 87 litri, fiind compus din trei compartimente, unul pentru congelare rapida. Capacitatea de congelare a lui Beko DBK386 WDR + este de 5 kg in 24 de ore, peste medie.

Incapator si robust

Combina-frigorifica-Beko-DBK-386-WDR-leftDimensiunile combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+ sunt uimitor de mici dat fiind spatiul confortabil de depozitare, deci iata un prieten elegant, dar incapator si robust pentru orice bucatarie. Silentioasa si economicoasa, combina consuma putina energie si functioneaza in liniste. Un alt element care demonstreaza ca te poti baza cu incredere pe combina frigorifica Beko DBK386 WDR+ este autonomia de pana la 18 ore, fapt care inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji ca se strica alimentele daca este pana de curent electric in cartier.

Vezi aici mai multe imagini si detalii tehnice

Pentru ca vorbim de o combina inteligenta, este remarcabil faptul ca display-ul albastru pozitionat pe uşa, in afara faptului ca indica ora, are şi functie de alarma. O alta functie foarte utila permite inregistrarea mesajelor vocale iar apoi redarea acestora. Este, asadar, o agenda zilnica in toata regula. Un alt atu de prima importanta al combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+ este filtrul antibacterian de pe usa si manerele dispozitivului; dupa cum se stie, tinerea bacteriilor departe prelungeste prospetimea si calitatea aimentelor. Nu in ultimul rand, dozatorul de apa iti da apa rece ca gheata oricand ai nevoie.

In conditiile in care Beko ofera o garantie de cinci ani pentru aceasta combina frigorifica, este limpede faptul ca ti-ai luat acasa un electrocasnic de cursa lunga, frumos, fiabil, incapator si de nadejde, care te va servi mereu impecabil.

9.7 Total Score
Un frigider care nu are cum sa te lase rece...

Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica nu doar utila, ci si foarte "la moda". Producatorul Beko ne aduce in ultima vreme solutii moderne, tehnologie de varf si design extrem de reusit. Tot pachetul la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.8

Centrul de preferințe pentru confidențialitate