Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ – Refrigerare impecabila

Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+Inalta de 2 metri, cu doua compresoare, in clasa energetica A+ si cu o capacitate de 331 de litri, combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ sta cu cinste in orice bucatarie pentru a indeplini orice pretentii de refrigerare.

Vezi aici pretul cu reducere

Personalizare si performanta

Inainte de toate, ce inseamna faptul ca exista doua compresoare? Inseamna doua circuite frigorifice independente, adica poti regla separat temperaturile din cele doua compartimente, respectiv din frigider si din congelator, facand astfel economie de energie electrica. Inseamna personalizare si performanta, precum si ingeniozitatea producatorului, care demonstreaza astfel ca nu este nevoie sa faci apel la frigidere cu nume de marci pe care uneori nici nu le poti pronunta si care au programe prea sofisticate sau atat de numeroase incat par computere complicate si nu locul unde vrei sa tii untul in siguranta.

Acesta este si motivul pentru care atatia consumatori dornici de simplitate, eficienta, calitati estetice dublate de robustete, si care pe deasupra sunt si „nostalgicii” produselor romanesti aleg frigiderul Arctic ANK3562-4+.

Proiectare ingenioasa pentru modelul Arctic ANK3562-4+

Interiorul combinei frigorifice Arctic nu este cu nimic mai prejos decat exteriorul. Proiectata ingenios pentru a scoate maximul din spatiul interior, care este oricum suficient de confortabil, combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ are rafturile ajustabile, atat cele din compartimentul frigorific, cat si cele de pe usa combinei. Poti, asadar, sa folosesti spatiul din frigider in mod eficient.

Arctic ANK3562-4+Cand este nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor. Si uite asa cratitele pot sta pe un raft, borcanelele pe altul, iar caserolele in alta parte, pentru ca iti place ordinea, vrei ca alimentele sa stea la distanta ca sa nu le rastorni atunci cand vrei sa ajungi la ele si in general „nu amesteci lucrurile”. Ei bine, acest frigider iti face pe plac in toate aceste directii, fiind versatil si adaptabil atat cat iti doresti.

Vezi aici toate detaliile tehnice

Protectie alimentara deplina

Si pentru ca am ajuns la functia lui principala, aceea de pastrator al alimentelor, iata si motivele pentru care un Arctic este o alegere excelenta. Daca pui in combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ salata verde sau banane proaspete, poti sa fii sigur ca nu este nevoie sa mergi la piata in ziua urmatoare daca nu ai reusit sa consumi totul din prima. Vei fi uimit sa le vezi pe toate la fel de proaspete chiar si dupa mai multe zile, cu vitaminele intacte si cu forma neschimbata. Daca pui sarmale, si mai bine, astea oricum sunt cu atat mai bune cu cat stau mai mult, spun batranii nostri intelepti, asa ca stai linistit cu felul in care ti le pastreaza combina frigorifica Arctic ANK3562-4+. Atunci cand le vei incalzi vei simti si aroma piperului de parca abia l-ai fi presarat.

Toate acestea se datoreaza nu doar capacitatii de a „sti” care este temperatura potrivita si umiditatea perfecta, ci si prezentei garniturii antibacteriene de pe usa combinei frigorifice Arctic ANK3562-4+. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific si protejand astfel alimentele.

Cat despre congelator, in buna traditie Arctic, numai de bine. Cu nimic mai prejos decat vechile congelatoare cu acelasi nume care te tineau o viata, si cel al combinei frigorifice Arctic ANK3562-4+ este partenerul perfect pentru o refrigerare in conditii impecabile pe termen lung.

9.6 Total Score
O combina frigorifica cu pretul inghetat

Arctic ANK3562-4+ este o combina frigorifica excelenta pentru cei care se mai si gandesc sa manance pe acasa. Cu o capacitate de 331 litri si cu o compartimentare ingenios gandita de cei de la Arctic, combina frigorifica iti poate oferi tot spatiul de care ai nevoie. In plus, reducerea de pret o face si mai atractiva.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.8