Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ – Inspiratie pentru prospetime

Combina-frigorifica-Arctic-ANK326NFSVrei un frigider de clasa, mare, dar subtire si adaptabil, confortabil, dar nu greoi si depasit, frumos si eficient, dar nu scump? L-ai gasit: este Arctic ANK326NFS+. Toate acestea si inca mult mai multe.

Vezi aici pretul cu reducere

O multime de avantaje

Cu o capacitate confortabila, de peste 200 litri, combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ vine cu o multime de avantaje pentru tine si familia ta. Nimeni nu mai sta astazi sa gateasca in fiecare zi. Nimeni nu mai are tinp sa fie la 7 dimineata in piata zilnic pentru cele mai proaspete legume. Aici este cheia secretului acestui electrocasnic: are capacitatea de a pastra proaspete, incredibil dar parca mai proaspete decat cu o zi inainte, alimentele pe care apuci sa le iei din supermarket la sfarsitul unei zile pline sau a unei saptamani obositoare. De altfel, pentru asta a si fost proiectat cu toate facilitatile moderne: pentru confortul tau de fiecare zi. De exemplu, are un compartiment cu temperatura in jurul a 0°C, pentru produse foarte perisabile, precum carnea cruda sau lactatele. Nu faci in seara asta crema pentru cremsnit sau ai nevoie abia maine de pieptul de curcan, dar nu vrei sa-l congelezi? Combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ are solutia. Pastrezi alimentele fragile in siguranta pana cand vei avea nevoie de ele.

Distribuire uniforma a temperaturii si umiditatii

Sunteti foarte diferiti cand vine vorba despre preferintele alimentare, nu-i asa? Sotia are o multime de iaurturi de toate felurile, tu ai ditai cratita cu sarmalute in foi de vita, baiatul tau adolescent care face inot mananca tot ce prinde si nu stii niciodata cand va cere o shaorma de casa, asa ca trebuie sa ai pregatite carnea de pui, varza, lipiile si maioneza? Totul sta foarte bine in combina frigorifica Arctic ANK326NFS+. Pentru ca este capabila sa previna amestecul mirosurilor dintre compartimente si deshidratarea alimentelor, niciodata pachetul de unt nu va mirosi a peste.

Umiditatea este mentiunta la un nivel dublu fata de sistemele traditionale No Frost, asa ca toate alimentele raman in reperele initiale, distinctive si corecte, de aroma si gust. Mai mult, sistemul de tip Multiflow prelungeste timpul de conservare a alimentelor prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si reglarea lor dupa deschiderea usii. Si pentru ca totul sa fie in deplina siguranta, combina frigorifica Arctic ANK326NFS+ este prevazuta cu garnitura antibacteriena pe usa. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific.

Vezi detaliile produsului

Idei inspirate, destinate eficientei

Prospetimea este la ordinea zilei cand vine vorba despre rezultatele in functionarea combinei frigorifice Arctic ANK326NFS+. Confortul este cuvantul de ordine cand vine vorba despre pozitionarea alimentelor. Si asta pentru ca rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata. Poti plasa recipiente grele oriunde, sunt ajustabile, atat cele din compartimentul frigorific, cat si cele de pe usa combinei. Cand este nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor. Si in cazul congelatorului, aceleasi idei practice, inspirate, destinate eficientei si confortului tau: zona compartimentata a congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Asadar, dupa ce le-ai asezat pe toate, de la carnea pentru gratarul de maine pana la vinetele coapte numai bune de congelat vreo doua-trei luni, pur si simplu seteaza temperatura dorita si seleceaza functiile, cu o simpla apasare.

In clipa in care ai ales combina frigorifica Arctic ANK326NFS+, poti sa uiti de consumul energetic. Este atat de economicoasa, incat nici nu se va simti la factura: ofera o economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice din clasa A.

9.7 Total Score
Vesti tot mai bune de la Arctic

Arctic ANK326NFS+, o combina frigorifica de talie mare, excelent pozitionata ca pret. Un produs electrocasnic pentru cei care tin sa manance cat mai des acasa, dar si pentru gospodariile cu mai multe persoane.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.8