Ceasuri Michael Kors. Modele, preturi, promotii

ceas michael kors mk3120Femeile care aleg sa poarte un ceas Michael Kors au de facut o declaratie foarte pronuntata: simplitate, eleganta, individualitate.

Vezi aici toate promotiile la ceasuri

Ceasul are o carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil, la fel ca multe alte ceasuri. Ce il face cu totul distinct este designul sau riguros, aproape masculin. Il vezi la mana unei femei pline de ambitie profesionala, stapana pe ea si pe viata ei, care isi controleaza destinul.

Ceasul Michael Kors MK3120, in schimb, este un obiect potrivit la mana unei regine. La fastul curtii unei Marie Antoinette sa se mai fi gasit o asemenea bogatie stilistica si atat auriu perlat. Pentru o ocazie speciala iti poti impodobi incheietura mainii cu ceasul , marcand astfel o ocazie, un eveniment prin simpla prezenta la mana ta a unei piese de un asemenea rafinament argintiu, cu repere orare din pietricele care par boabe de roua in spatele unui cadran rafinat, plin de stil.

Ceasul Michael Kors Petite Mother of Pearl este ceasul unei doamne active, energice, dinamice, atenta la detalii. Vorbeste despre timp ca despre o comoara si despre persoana care il poarta ca despre una constienta de valoarea lui spirituala.

Un ceas tineresc, versatil, este , cu alura lui fluida, ca si cand ar fi capabil sa se transforme in altceva. La acest aspect de mobilitate contribuie si designul bratarii.

Pentru o femeie sofisticata, cu pretentii foarte mari de la sine si de la cei din jur, Michael Kors propune ceasul , o lume intr-un ceas de mana, cu o multime de elemente grafice care fac din acest ansamblu unul cu dedicatie pentru cunoscatori.

Bineinteles, sub acest brand se gasesc mult mai multe modele de ceasuri. Le puteti descoperi usor, urmarind unul dintre linkurile de mai sus.