Ceas Timex Expedition

timex-expeditionIsi mai aduce aminte cineva de cantecul acela „Te rog sa nu te uiti la ceas cat esti cu mine”? Unii, da. Dar este imposibil sa nu te uiti la ceas cand in jurul incheieturii este amplasat perfect ceasul Timex Expedition.

Vezi aici marile reduceri de azi

Carcasa rotunda din otel inoxidabil il face un clasic care emana vitalitate. Are mecanism quartz si display analog, asa incat de fiecare data cand iti arunci ochii spre el este o placere ca un cerc inchis. Arata nu doar ora, minutul, secunda si data, dar indeamna privitorul din exterior sa-l remarce imediat. Bratara din piele il face moale, catifelat, dar in acelasi timp rezistent si stilat – in fond, nimic nu este ca pielea naturala! Este personalizat cu logo, pentru ca impresia de rafinament sa fie completa.

Odata „scos in lume” ceasul Timex Expedition, nu exista mesaj mai concret de apetenta pentru frumusetea solida, pentru bunul gust dublat de calitati tehnice de exceptie. Un barbat care poarta la mana o asemenea piesa precis are acasa un semineu ultramodern, dar cu aspect antic, conduce o masina de calibrul Volvo probabil, inlocuieste bumbacul satinat doar cu matasea si poarta doar pantofi din cea mai fina piele de vitel, cu sireturi.

De unde pana unde toate aceste legaturi doar privindu-i ceasul Timex Expedition? Pentru ca este piesa care intregeste armonios exact acest tip de tablou al masculinitatii: daca nu se poate mult si bun, atunci putin si exclusivist. Niciodata compromisul, niciodata rabat de la calitate in favoarea cantitatii, niciodata mai putin decat „top of the game”.

Vezi si ceasurile Timex din oferta eMAG