Ceas Royal London – luxul pe care ti-l permiti

ceas royal londonDe ce este un ceas Royal London atat de special si de cautat? Pentru ca nu este doar un simplu obiect care iti arata ora ca sa nu intarzii la job sau la intalnire, ci o adevarata bijuterie, demna de incheieturile mainilor unor oameni cu pretentii de la obiectele pe care si le cumpara si care ii definesc ca gusturi, personalitate, stil de viata.

Vezi aici reducerile la ceasurile Royal London

Unul dintre reprezentantii de frunte ai acestei serii este ceasul unisex Royal London Slim Fashion, cu un pret foarte bun, redus pana acolo incat sa faca din acest ceas o alegere foarte inspirata. Este de o eleganta neutra, foarte „british”, emanand seriozitate, dar si o sagalnicie ascunsa. Carcasa este din otel inoxidabil, iar bratara din piele ii confera o caldura aparte. Personalizat cu logo, va sta foarte bine la mana oricui, pentru ca producatorul a stiut sa aleaga „calea de mijloc” intre gusturile feminine si cele masculine.

Apropo de gusturile masculine, ceasul barbatesc Royal London Classic 40007-02 este o adevarata declaratie de stil al barbatului modern. Este de o simplitate care permite adaptarea lui la orice tinuta, iar cadranul alb cu cifre romane ii confera un aer clasic inimitabil. La randul lui, extravagantul ceas Fashion Royal London are un cadran negru care transmite un semnal masculin puternic, de forta si robustete. Cureaua din piele neagra accentueaza senzatia de masculinitate.

Ceas Royal London la fel de sic si pentru dame

Seria de ceasuri Royal London cuprinde şi modele de ceasuri de dama, adevarate capodopere de finete care odata montate la mana nu mai cer alte bijuterii in completarea tinutei. Este cazul, de pilda, al ceasului Royal London Dress  21212-01, o aparitie transparenta, ca bratara unei zane. Este alb ca zorii zilei, luminos, rafinat, iar marcajele orelor sunt din mici pietricele fermecatoare. De asemeni, un model aparte, stilizat la maximum si de o finete uimitoare este ceasul Royal London Dress  21251-06, care se prezinta cu si mai putine elemente, cu un cadran simplu de o eleganta rapitoare, cu minimum de repere orare si accesorizat cu o curea din piele mov cardinal de toata eleganta.