Ceas Fossil Townsman

Ceas-Fossil-TownsmanNe bazam pe un ceas de mana sa ne duca la timp acolo unde trebuie sa ajungem. Cu o minima atentie din partea noastra, ele fac exact asta. Si totusi, la asta se rezuma relatia unui barbat cu ceasul lui de mana? Deloc. Este mult mai frumos si mai complicat de atat. Altfel nu s-ar stradui atatia oameni care debordeaza de talent sa deseneze ceasuri frumoase, masculine, performante. Un astfel de „exemplar” este Fossil Townsman.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

La capitolul tehnic se remarca prin mecanismul quartz si displayul analog. Are carcasa rotunda, din otel inoxidabil, deci este un clasic prin excelenta. Bratara din piele ii confera un aer nobil, cald, apropiat, iar catarama cu care se inchide este un detaliu fermecator. Este personalizat cu logo si compatibil cu toate bratarile de 22 mm, deci este un versatil.

Ce transmite odata pus la incheietura mainii? O scurta privire asupra ceasului Fossil Townsman este de ajuns pentru a imortaliza masculinitatea deplina pe care o degaja. Este simplu, dar in acelasi timp de o eleganta aparte. Este puternic, dar are o finete nedefinita, discreta. Este eficient (arata ora impecabil), dar in acelasi timp te trimite cu gandul la o bijuterie pentru care detaliul face toata diferenta. Nu vei iesi in evidenta cu stridenta daca vei alege ceasul Fossil Townsman, ci cu delicatete, cu discretia aceea speciala pe care numai barbatii constienti de ei insisi o afiseaza.

Va fi suficient sa-ti rasucesti incheietura usor si sa-l privesti fugitiv pentru ca toti cei din jur sa remarce piesa fara ca tu sa faci un caz din asta. Este meritul unui design de exceptie, care vorbeste despre personalitate puternica, nu evidenta cu tot dinadinsul, despre clasic, nu despre simplism, despre stil personal, nu despre trecatoare mode si modele.

Daca-ti place acest ceas, ei bine, sa stii ca-l poti gasi la un pret special si aici.

Ceas-Fossil-Townsman-back