Ceas Fossil Perfect Boyfriend

ceas-fossil-perfect-boyfriendChiar daca barbatii o recunosc sau nu, secolul XXI este al femeilor puternice. Chiar daca femeile o recunosc sau nu, apeleaza la repere masculine pentru a-si intari mesajul. Din aceasta categorie de semnale face parte si optiunea pentru un ceas de dama ca Fossil Perfect Boyfriend.

Vezi aici pretul cu reducere

La prima vedere, pare un ceas cu puternice accente masculine. Este in mod cert alegerea femeii care are functie de conducere, dar concomitent nu lasa pe nimeni sa uite ca este femeie. Mai precis, este o combinatie estetica intre forta, robustete si siguranta de sine, pe de o parte, si exclusivism, rafinament si aspect de bijuterie pe de alta parte. In plus, este o optiune complexa, intrucat nu orice femeie are curajul de a pune la incheietura o asemenea piesa.

Cere tinuta, rectitudine, fermitate, atitudine de invingator si de sef. Spune despre cea care il poarta ca este perfect capabila sa edifice temelii trainice, constructii majestuoase sau proiecte de anvergura. Ceasul Fossil Perfect Boyfriend are in design un clasic sagalnic, display-ul analog fiind intr-o contrapondere perfecta cu mecanismul quartz ultramodern. O femeie care intra intr-o incapere cu un asemenea ceas la mana este serioasa, profesionista, dar si amuzanta in felul acela in care numai femeile inteligente care spun poante bune poate fi.

Vezi mai multe variante de culoare

Ceasul in sine este o declaratie de competitivitate intr-o lume a barbatilor si nu te vei putea apropia niciodata nepregatit de femeia care are la mana un ceas Fossil Perfect Boyfriend. Gratie acestei piese, a mesajelor pe care le transmite prin aceasta alegere, purtatoarea nu mai are nevoie sa demonstreze ca este punctuala sau ferma. Pur si simplu stii ca este.