Castile Sony MDRZX110NAW, pentru muzica de cea mai inalta calitate

Pentru multi dintre noi, castile au devenit o parte integranta a activitatii noastre zilnice, fie ca le folosim la laptop, smarthphone sau tableta. Unii se multumesc ca aceste sisteme sa redea foarte bine sunetele, altii vor ceva mai mult de la investitia lor. In aceste conditii, piata ofera solutii pentru fiecare.

Casti-audio-Sony-MDRZX110NAWPentru niste casti de calitate premium, asa cum sunt Sony MDRZX110NAW, trebuie sa se plateasca ceva mai mult, dar avantajele sunt unele vizibile inca de la inceput, asa ca investitia probabil ca este una intemeiata.

Vezi akoom pretul oferit de eMAG

Protectia impotriva sunetelor de afara

O caracteristica deosebita a setului de casti Sony MDRZX110NAW este izolarea pe care acestea o ofera impotriva sunetelor provenite din afara. Daca, de obicei, este nevoie sa dai sunetul mai tare pentru a nu mai auzi si ce se intampla in jur, cu aceste casti vei putea sa te bucuri de muzica la un nivel sonor mai scazut, lasand tehnologia de stopare a sunetelor sa se ocupe de izolarea fonica. Nimic nu va mai interfera cu experienta ta si, in acelasi timp, urechile tale vor fi mai protejate impotriva sunetelor puternice.

Pentru aceasta, castile folosesc o baterie care are o autonomie de 80 de ore. In aceste conditii, te poti bucura de acest sistem deosebit pentru un timp indelungat, iar atunci cand nu mai este nevoie de el, alimentarea de la baterie se poate opri. Astfel, castile vor functiona normal, oferind in continuare un sunet de calitare, insa fara izolarea sunetelor exterioare.

Un set de casti care arata bine

Din punct de vedere al conectivitatii, Sony MDRZX110NAW este un set clasic. Cu ajutorul unei mufe Jack de 3.5 mm, acestea se pot conecta la majoritatea dispozitivelor fara nicio problema. Asadar, utilitatea lor este una foarte mare, la acest lucru adaugandu-se si firul de 1.2 metri (suficient in cele mai multe situatii), care are si proprietatea de a nu se incurca.

Casti-audio-Sony-MDRZX110NAW-sideSi aspectul este unul deosebit, castile fiind in intregime albe. Foarte ergonomice, castile beneficiaza si de un sistem de pliere util atunci cand nu mai este nevoie de ele. Din fericire, castile sunt si foarte comode, buretele fiind unul foarte moale.

Pot fi controlate prin telecomanda

Castile Sony MDRZX110NAW pot fi controlate cu ajutorul unui sistem cu telecomanda iar atunci cand sunt conectate la un dispozitiv mobil, cu ajutorul unei aplicatii, setarile acestui sistem se pot schimba. Sunt dotate si cu microfon, asa ca se pot prelua si apeluri cu ajutorul lor.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

In final, sunetele sunt redate la o calitate buna, fie ca este vorba despre bass sau despre notele mai inalte. Iar sistemul de izolare fonica aduce experienta auditiva la un nou nivel de calitate. Pana la urma, acesta este un lucru foarte important pentru un set de casti iar Sony MDRZX110NAW dau dovada ca isi fac bine treaba.

Nu prea se poate vorbi despre multe defecte ale acestui sistem de casti, calitatea premium facand justificarea pretului cerut. Designul, functiile, sistemul de izolare fonica si calitatea redarii sunetelor sunt la cel mai inalt nivel, ceea ce demonstreaza din nou ca cei de la Sony stiu ce fac si ca scot pe piata doar produse bune.

9.5 Total Score
Sony MDRZX110NAW, casti tip DJ de calitate premium

Iubitorii muzicii pot spune adio zgomotelor stradale. Singura conditie? Achzitionarea acestui set de casti Sony MDRZX110NAW. Oferta de pret este accesibila, dar ce primiti este mult mai mult...

Tehnologie
9.5
Design
9.8
Pret
9.2