Castile Sony MDRXB600N, un set pentru adevaratii fani ai muzicii

Casti-audio-Sony-MDRXB600NMuzica este o parte foarte importanta a vietii noastre si, acum, datorita tehnologiei la care avem acces, aceasta ne poate insoti pretutindeni. Si, daca acest lucru tot este posibil, de ce sa nu cautam cele mai bune casti posibile pentru a ne bucura de o experienta auditiva cat mai buna si de niste sunete redate cat mai fidel? Pentru aceasta nici nu trebuie sa investim o avere, casti de calitate premium putandu-se gasi la preturi acceptabile, care nu obliga pe nimeni sa isi cheltuiasca intreg bugetul. Este adevarat, casti precum Sony MDRXB600N nu sunt chiar cele mai ieftine, dar calitatea justifica pretul si il face mai mult decat accesibil.

Vezi akoom reducerea de pret

Un design atractiv, inspirat de cei mai buni DJ

Din punct de vedere vizual, castile sunt in mod clar inspirate de instrumentele utilizate de majoritatea DJ-lor atunci cand se afla pe scena. Astfel, aceastea arata bine, sunt foarte comode si rezistente, reprezentand una dintre cele mai bune optiuni de pe piata. Partea exterioara are culoarea neagra, cea interioara este maro, aceste alegeri demonstrand faptul ca designerii au incercat sa creeze un set de casti care sa arate grozav si sa aiba personalitate, nu doar sa fie utile si confortabile.

Fiind confectionate din plastic, acestea sunt suficient de usoare pentru a nu incomoda deloc atunci cand sunt purtate. Pe langa aceasta, fiecare casca este suficient de mare pentru a acoperi in intregime urechea si pentru a izola sunetele, fara ca acestea sa se auda si in afara. Din punct de vedere al ergonomiei, castile se prezinta excelent, putand fi chiar si pliate fara a ocupa foarte mult spatiu.

Utilitate la un nivel foarte ridicat

Casti-audio-Sony-MDRXB600N-sideSa trecem acum la ceea ce intereseaza probabil pe cele mai multe persoane. Atunci cand sunt conectate la orice dispozitiv (gratie unei mufe de tip Jack de 3.5 mm, care se potriveste la majoritatea dispozitivelor de pe piata) castile Sony MDRXB600N redau sunetele la un nivel foarte ridicat de fidelitate. Ceea ce straluceste in mod deosebit este basul, acesta auzindu-se cel mai clar dintre toate sunetele redate de casti. Si celelalte sunete se aud la un nivel rezonabil, dar uneori basul se poate suprapune peste ele, scazandu-le oarecum calitatea de redare. Din pacate, nu exista niste setari care sa reduca nivelul basului.

Vezi aici mai multe fotografii

Este important si motivul utilizarii castilor. Ele sunt una dintre cele mai bune alegeri de pe piata cand vine vorba de simpla ascultare a muzicii, dar proprietarii si-ar putea dori ceva mai mult atunci cand vor sa compuna propria muzica. Pentru aceasta insa exista modele mult mai bune, castile Sony MDRXB600N fiind, inca din start, create in special pentu fanii muzicii.

Firul este si el suficient de lung pentru a nu incomoda pe nimeni si la 1.2 m este bine ca nici nu se incurca atunci cand castile nu mai sunt folosite. Acestea fiind spuse, in ciuda unor mici minusuri (materialele folosite si redarea basului), castile Sony MDRXB600N sunt suficient de confortabile, arata bine si ofera findelitate sonora, asa ca pot fi recomandate cu incredere oricui se afla in cautarea unui set premium.

9.4 Total Score
Castile Sony MDRXB600N - inspirate de cei mai cunoscuti DJ

Castile Sony MDRXB600N sunt excelente pentru cei care vor sa traiasca muzica in lumea lor. Redau sunetele cu fidelitate extraordinara, te izoleaza perfect de lumea din jur, asa ca poti asculta muzica si cu sunetul la maxim. Au si un pret foarte bun.

Tehnologie
9.3
Design
9.6
Pret
9.4