Casti In-Ear Philips SHE2000 – Momentul bass-ului

Casti-In-Ear-Philips-SHE2000Vremea muzicii nu va apune niciodata. Fascinaţi de succesiunea sunetelor, oamenii vor sa-i aiba cat mai aproape pe solistii admirati, sa se impregneze cu muzica preferata si sa soarba zgomotele care ii fac fericiti sau ii relaxeaza. Istoria muzicii este istoria omenirii si undeva aproape de omul contemporan a fost inventat un dispozitiv care ne duce muzica exact acolo unde avem cea mai mare nevoie de ea: in creier. Casti In-Ear sunt multe, dar este greu sa te poti compara cu Philips cand vine vorba despre performantele unor dispozitive, oricare ar fi ele. Excelenta fiind cuvantul de ordine, sa aruncam o privire la castile care revolutioneaza ascultatul muzicii foarte aproape.

Vezi aici cel mai mic pret

Corp comun cu urechea

Castile In-Ear Philips SHE2000 dau senzatia ca producatorul a angajat specialisti in anatomia corpului uman pentru a le proiecta. Sunt atat de fine si de adaptabile incat in momentul fixarii fac corp comun cu urechea. Designul unic ergonomic, cu capac subtire, asigura deopotriva confortul si performanta cea mai inalta in conditiile cele mai bune de utilizare. Nu aluneca, se potrivesc perfect si au tendinta de a deveni parte a corpului tau. Suna a Philips…

Nu te lasa inselat de aspectul delicat al acestor casti care se pierd in palma ta ca niste bijuterii. In momentul cand pornesti muzica, te vor ului cu performanta lor. Sunt capabile sa redea cel mai bogat si mai profund bass pe care l-ai auzit vreodata si un sunet cristal, curat, iesit din difuzoare de doar 15 mm. In aceste casti ca niste cercei de lux este incorporata o adevarata industrie muzicala, cu fante Bass Beat care permit obtinerea unui sunet de cea mai inalta calitate si cu un magnet din neodim care duce performanta bassului la cote incredibile, marcand in paralel si toate celelalte nuante ale pieselor tale preferate. Doar incearca sa asculti „We will rock you” cu castile In-Ear Philips SHE2000 si vei fi „resetat” oricat de obosit ai fi!

Cumpara akoom si te bucuri de muzica

Sunet cristal

Castile In-Ear Philips SHE2000 sunt concepute sa se adapteze nu doar urechii externe si sa furnizeze bucuria muzicii prin urechea interna pana la creier, ci si stilului tau de viata de fiecare zi. Sunt usoare, lejere, minimaliste si totusi foarte puternice. Protejeaza utilizatorul pana la cel mai mic detaliu, de exemplu prin faptul ca nu este nevoie sa dai sonorul tare ca sa obtii sunetul perfect, revigorant, pe care il iubesti. Mai mult, prin configuratia lor, castile In-Ear Philips SHE2000 „neutralizează” zgomotele exterioare; nu esti nevoit nici sa dai muzica tare mai ales in locuri aglomerate, nici sa auzi ce este in jur daca nu ai chef. Imagineaza-ti o calatorie cu trenul de la Bucuresti la Baia Mare pe sinele vechi din anii `70! Stii prea bine ce inseamna asta si de asemeni stii foarte bine ce sentiment incerci cand iti pui castile In-Ear Philips SHE2000 si dai drumul unui concert care te transporta direct la Londra. Nu mai trebuie decat sa-ti intorci privirea spre fereastra si muzica prin castile tale isi va face treaba, te va relaxa, va suna minunat, iti va face drumul mai scurt si semnificativ mai agreabil.

9.8 Total Score
Invitatie la concert

Castile In-Ear Philips SHE2000 sunt de senzatie. Pentru doar cativa lei iti asiguri un bilet de lunga durata la cele mai tari concerte. Pentru ca aceste casti chiar dau senzatia ca iei parte la concertul mult visat.

Design
9.8
Tehnologie
9.6
Pret
9.9