Casti audio In-ear Sony – Stand up music

Casti-audio-In-ear-Sony-MDREX15LPLIFondatorii Sony i-au dat numele companiei de la termenul latin „sonus”, adică sunet. Povestea pornea în anii celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în 1946 existau opt angajaţi, un magazin de electronice şi un capital iniţial de 530 de dolari. De la cei care au inventat sunetul la purtător vin azi căştile audio In-ear.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Maestrii sunetului

Sony a dăruit lumii la doar câţiva ani de la înfiinţare o revoluţie: tranzistorul portabil. În anii 1950, acesta era cumpărat de tinerii americani în numere uriaşe, de la 100.000 de unităţi la cinci milioane în zece ani! Este greu de imaginat ce s-ar fi întâmplat cu atâtea picnicuri sau atâtea sesiuni de pescuit fără tranzistorul la purtător. Am fi rămas cu toţii în epoca lui Jane Austen!

Asadar, pentru cei care nu stiau, Sony a făcut o idee geniala un trend mondial. Si pentru ca poate totusi nu vrem sa stie toata lumea ce muzica ascultam, pentru orice moment si pentru orice ocazie, castile audio In-ear Sony sunt acele dispozitive fine, flexibile, foarte discrete dar extrem de puternice care ne duc muzica direct in forul interior. Gratie elementelor din silicon sunt foarte confortabile, se fixeaza excelent fara sa deranjeze urechea si nu mai trebuie decat sa dai drumul la muzica.

Vezi si review-ul nostru la castile In-Ear Philips SHE2000

Experienta unica

Walkman-ul, tot o inventie Sony, nu are nici 50 de ani, dar cine isi poate imagina viata fara el? Care tanar nu a stat o secunda sa se gandeasca ce bine e sa poti asculta muzica preferata oriunde si oricand? Este pana de current in cartier si in casa este ca in Evul mediu? Fuga la muzica la purtator. Pune-ti castile audio In-ear Sony si pana se rezolva alimentarea cu energie, aseaza-te confortabil si bate darabana fericit cu degetele pe spatarul fotoliului! Difuzoarele de neodim de 9 mm iti vor livra un sunet dinamic, cristal, impecabil, sunetul Sony care nu seamana cu nimic din ceea ce a inventat omul pana acum. Ai de dat cu aspiratorul vreun ceas? De ce i-ai asculta zgomotul enervant? Mai bine pune-ti in urechi castile audio In-ear Sony si nu-ti face probleme ca s-ar putea incurca la manevrare; au un cablu confortabil de tip Y, de 1.2 m lungime, asa ca, pe langa faptul ca nu le simti in ureche, sunt si atat de flexibile incat nu-ti ramane decat sa asculti trupa favorita in timp ce faci curat.

Le gasesti in mai multe variante de culoare. Vezi aici!

Ai de înfasurat vreo 200 de sarmale, de mers pe jos, de executat jogging sau fitness, de traversat orasul cu metroul sau de spalat geamurile? Pur si simplu aranjeaza-ti in urechi castile audio In-ear Sony, porneste sunetele minunate care fac timpul sa treaca atat de repede si de placut si termina ce ai de facut cu placere si cu zambetul pe buze. Acesta este efectul Sony, neschimbat de aproape un secol: „Misiunea noastra este sa fim o companie care inspira si va satisface curiozitatea. Creând culturi si experiente noi, unice”.

9.6 Total Score
Muzica la purtator

Daca-ti plac si tie castile de tipul In-Ear, modelul prezentat astazi iti va fi cu siguranta pe plac. casti foarte bune, sunet perfect, la un pret excelent. Ce sa-ti doresti mai mult?

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.5