Casti audio cu banda Sennheiser HD 201 – Esti una cu muzica ta

Desi am acceptat cu totii globalizarea cu toata avatarurile ei, inclusiv, foarte important, posibilitatea sa ai un produs de marca europeana fabricat in Asia, de pilda, exista branduri si firme atat de superspecializate si de conservatoare incat produsele lor se identifica cu o tara, un nume, o traditie. Din aceasta categorie face parte producatorul de microfoane si casti Sennheiser, prototipul german al „unei singure iubiri” din perspectiva gamei de produse.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Maxim confort al auditiei

Casti-audio-cu-banda-Sennheiser-HD-201-rightCe inglobeaza in ele castile audio cu banda Sennheiser HD 201? La ce te gandesti cand le privesti si mai ales de ce le-ai cumpara? Sa le luam pe rand.

Imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial intra pe piata o echipa de ingineri care scoteau din laboratorul Wennebostel la inceput un voltmetru. Un an mai tarziu intrau in productie microfoanele. Un deceniu dupa infiintare, compania avea 250 de angajati care contribuiau la o gama larga de produse, toate din marea si unica familie a microfoanelor. O legenda incepea. Circa zece ani mai tarziu, Sennheiser lansa primele casti deschise din lume, adevarata revolutie a sunetului la nivel mondial, cu un impact urias asupra consumatorilor care aveau ocazia pentru prima data sa guste un sunet impecabil, mult mai natural si mai apropiat. Pe scurt, asadar, asta au in spate castile audio cu banda Sennheiser.

Cand le privesti, ai inaintea ochilor nu doar cateva decenii de inovare, efort, munca, creatie si imaginatie, ci si dedicare si inalta tehnologie. Sunt adevarati profesionisti ai sunetului de cea mai inalta calitate si arata pe masura. Sunt perfect calibrate estetic si gata in orice moment sa-ti satisfaca exigentele.

De ce le-ai cumpara? Castile audio cu banda Sennheiser HD 201 constituie o ideala intrare in lumea sunetului de calitate. De cea mai inalta calitate. Te „izoleaza” perfect de zgomotul ambiental, in asa fel incat sa devii una cu muzica ta. Sunt pe cat de robuste pe atat de confortabile si atente la anatomia urechii tale. Confortul in auditie este maxim, iar ceea ce redau si mai ales felul in care redau te pot face sa te simti ca un DJ, perfect stapan pe alcatuiri muzicale care sa-ti demonstreze personalitatea si preferintele.

Daca esti si tu fan al castilor Sennheiser, noi am mai scris si despre Castile cu banda Sennheiser HD 219, dar si despre castile Sennheiser PX 100-II. Ca sa poti compara.

Campionii sunetului

Casti-audio-cu-banda-Sennheiser-HD-201In 1996, Sennheiser primea un binemeritat premiu Emmy pentru contributia la dezvoltarea domeniului. Spre deosebire de alte domenii care primesc acest prestigios premiu si care lasa loc de multe interpretari, cum ar fi lumea filmului, de pilda, in cazul Sennheiser argumentele au fost clare ca lumina zilei: produsele lor sunt de neegalat, etaloane ale pietei, modele cerute si preferate de zeci de milioane de utilizatori. Castile audio cu banda Sennheiser HD 201 intrunesc calitatile pe care brandul le etaleaza la fiecare din produsele sale: reproducere puternica a sunetului; raspuns bas puternic; usurinta la purtare; excelenta atenuare a zgomotului ambiental; robustete si fiabilitate remarcabile; ear-pad-uri din piele de calitate superioara; adaptor jack placat cu aur.

Cumpara akoom

Bijuterii? Da. Campioni ai sunetului? Da. Parteneri de cursa lunga pentru ambitiile tale nemarturisite de a incerca intr-o zi sa stii cum este sa fii DJ? Da. Castile audio cu banda Sennheiser HD 201 au pe deasupra si pretul cel mai accesibil pe care ti-l poti imagina. Vrei sa plutesti in muzica in mod profesionist? Cumpara-le „akoom”!

9.6 Total Score
Muzica e doar pentru tine...

Castile audio cu banda Sennheiser HD 201 sunt perfecte pentru cei care vor sa-si traiasca viata in compania muzicii de calitate. Tehnologie si design de la Sennheiser , la un pret extrem de accesibil.

Design
9.5
Tehnologie
9.7
Pret
9.6