Carti ieftine – 50% reducere si transport gratuit

carti ieftine

Amatorii de carti ieftine au parte, periodic, de cateva campanii de reduceri foarte bune. Cei in cautare de chilipiruri gasesc carti ieftine in fiecare zi, avem si noi aici cateva recomandari de librarii online ce ofera carti la promotie permanent, dar sunt si campanii care ne aduc mii de carti ieftine. Este si cazul campaniei de aici, in care peste 50.000 de titluri pot fi cumparate cu reduceri de cel putin 50%. La aceasta mare reducere se adauga si transportul gratuit, un puternic imbold pentru orice cititor de a-si cumpara fie si doar o carte, oricat de ieftina ar fi ea.

Vezi aici ofertele de astazi

In promotia de carti ieftine sunt titluri de la toate marile edituri din Romania, se gasesc cu reducere de 50% bestseller-urile anilor trecuti, ba chiar si noutatile momentului, carti proaspat lansate.

Singurul minus la o astfel de campanie este ca ea nu dureaza decat o singura zi. Dar chiar si asa este timp suficient pentru a va pregati o generoasa lista de viitoare lecturi si de pe care sa si apucati sa bifati destule titluri, comandandu-le astazi, la cele mai mici preturi posibile.

Vom reveni cu alte sugestii de carti ieftine, ori de cate ori vom intalni promotii foarte bune.

Ca si ultima idee, promotii foarte bune la carti gasiti permanent si la eMAG. Au o categorie dedicata, foarte atent ingrijita, cu multe promotii, noutati si carti ieftine.