Canapea Blue Art Verona – Relaxare pe termen nedefinit

Cauti o canapea? Astazi iti prezentam un model de canapea Blue Art Verona. Pana la detaliile canapelei e bine sa stii inca de la inceput ca nu orice canapea este potrivita pentru orice spatiu. Daca ai un living mare, poti sa iei o canapea mica si sa lasi camera aerisita, pentru un design interior bazat pe alte elemente de decor care nu sunt neaparat mobilier. Daca ai un living mai putin spatios, aceeasi canapea poate fi centrul incaperii, de aceea nu-ti este indiferent cum arata. In aceste conditii, o canapea cum este Blue Art Verona poate fi alegerea cea mai potrivita, pentru ca are dimensiunile ideale.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Canapea Blue Art Verona – foarte atractiva

Prezentam canapeaua Blue Art Verona din numeroase motive. Inainte de toate, pentru felul in care arata. La prima vedere, este o canapea de dimensiuni optime, potrivita pentru toate spatiile. Apoi, se prezinta intr-o combinatie de culori care o face foarte atractiva. Bejul este compatibil cu orice alte nunate ar mai compune designul tau interior, de la negru la alb. In plus, este armonizata cu un bordeaux de toata frumusetea, pentru un contrast intre doua culori calde care nu te va lasa indiferent. Indeamna la odihna si relaxare, invioreaza, este primitoare si perfect adaptabila livingului. Mai departe la aspect, o canapea Blue Art Verona puncteaza la stofa cu care este acoperita, material de cea mai buna calitate care iti garanteaza o folosinta indelungata. Placut la atingere si destinat a rezista la uzura, acest material a fost special conceput pentru ca aceasta piesa de mobilier sa-ti aduca nenumarate satisfactii pe termen lung.

Vezi si review-ul nostru la Canapea Extensibila Renata

Un plus de confort

In afara de calitatile mentionate si de excelentul raport calitate-pret, o canapea Blue Art Verona se remarca si prin faptul ca este extensibila. Si nu oricum, ci in felul acela inspirat – rabatarea spatarului – care exclude prezenta unor manevre complicate cu schelet metalic si alte picioare in plus. Mai exact, canapeaua pe care ai ales-o este extrem de functionala. O alta surpriza placuta este dimensiunea canapelei in momentul in care este extinsa, de 130 cm, ceea ce ii aduce un plus de confort care nu ar putea fi banuit la prima vedere. Aceasta denota faptul ca producatorul a folosit un design inspirat, menit sa asigure canapelei nu doar viata indelungata, ci si folosinta in cele mai bune conditii. Sub saltea exista o lada de depozitare foarte generoasa, care iti asigura spatiu pentru perne, pilote, lenjerii, orice ai avea nevoie sa „stochezi” pana la iarna fara sa ocupi dressingul sau sa-ti fie de mare ajutor daca ai oaspeti care petrec noaptea la tine acasa.

Vezi aici pretul si mai multe detalii

Rezistenta pe termen lung

In clipa in care te-ai decis ca ai nevoie de o canapea noua, ai trecut in revista oferta foarte bogata de pe piata. Te-ai oprit la o canapea Blue Art Verona pentru forma ei avangardista, ultramoderna, pentru materialele din care este confectionata, de cea mai buna calitate, pentru functionalitatea ei simpla si utilizarea confortabila, pentru felul in care se prezinta din perspectiva rezistentei pe termen lung – in fond, nu ai de gand sa o inlocuiesti sezonul viitor – si pentru ca te-a atras ca o oaza de odihna. In plus, in pretul foarte bun te-ai ales si cu ditamai lada, iar in momentul in care ai incercat canapeaua extinsa, ai vazut cat de generos este spatiul de dormit. Acestea toate au fost argumentele tale logice. Nu in ultimul rand, canapeaua Blue Art Verona te-a facut sa optezi pentru ea intrucat are un farmec al ei care o va face imediat remarcata in livingul tau, de orice dimensiuni ar fi.