Boxa portabila wireless, bluetooth 4.0, Blutune-Solo 3G

Blutune Solo 3GDe ce sa-ti cumperi o boxa wireless Blutune-Solo? Nu doar pentru ca are un pret excelent si este o investitie cum nu se poate mai oportuna, ci si pentru certele ei calitati si indiscutabila ei utilitate in viata ta de iubitor al muzicii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Asculti rock? Sistemul de sunet X-bass al boxei Blutune-Solo are la baza tehnologia PO-Bass, ce ofera un bass foarte puternic. Mai exact, daca esti pe bicicleta, in plimbarea ta zilnica prin orasul poluat care te enerveaza cu zgomotele lui, „inseriaza” boxele prin sistemul nou Daisy-chain, pune-ti „Hammer to fall” si lasa orasul cu nervii lui intinsi la maximum, iar tu scufunda-te in muzica inimii tale, care se va auzi tare si clar, cu mesajul ei la densitate optima. Esti iubitor de muzica clasica? Incearca s-o asculti pe Angela Gheorghiu interpretand „Traviata” si vei avea o alta dimensiune a sunetelor inalte.

Blutune-Solo este o boxa portabila, pe care o poti lua cu tine oriunde, functioneaza wireless pe o distanta de pana la 10 metri si are microfon integrat pentru apelurile hands free. Este compatibila cu iPhone, iPad si cu orice alt dispozitiv mobil prevazut cu functia Bluetooth, deci asculta orice iti face mintea sa alerge libera odata cu tine. Bateria reincarcabila este redutabila, asigurand muzica pana la opt ore fara sa reincarci.

Una peste alta, castig pe toata linia: iata o boxa frumoasa, accesibila, rezistenta, cu autonomie indelungata si care vine cu inovatii foarte pe placul tau, indiferent de ce fel de muzica preferi.

In plus, poti alege la cumparare din culorile disponibile: alb, negru sau rosu. Noi am ales sa ilustram articolul cu modelul „pe rosu”, ni s-a parut mai atractiv. Tu ti-o cumperi pe care o vrei.

Vezi toate reducerile la boxe portabile

boxa-portabila-wireless-Blutune-Solo-3G-middle

9.7 Total Score
Blutune-Solo, o boxa wireless cu vino-ncoa'

Ne-a placut mult acest model de boxa wireless. Are cateva atuuri care o scot in fata in gama acestor produse, bineinteles luand in calcul si palierul de pret.

Design
9.7
Tehnologie
9.7
Pret
9.6