Boxa portabila Bluetooth MYDOMO J16

MYDOMO J16Multi se multumesc cu muzica pe care o asculta la dispozitivele lor inteligente. Sunt insa si pretentiosi, care vor sa se „imbibe” cu muzica lor, s-o absoarba prin toti porii, sa fie una cu ea. Pentru acesti „frumosi nebuni”, cum ar spune un mare scriitor, exista boxa portabila Bluetooth MYDOMO J16.

Vezi aici pretul cu reducere

In primul rand, vine in multe culori, asa ca si daca vrei s-o combini in culorile echipei de fotbal pe care o iubesti, se poate, cu cateva exceptii. In al doilea rand, are o forma foarte prietenoasa, te atrage acest design simplu care promite eficienta prin insasi forma dispozitivului. In al treilea rand, vorbim de un campion al redarii. Ca ai muzica preferata pe smartphone sau tableta, ca vrei s-o asculti o ora sau cinci, boxa portabila Bluetooth MYDOMO J16 este raspunsul. Oriunde si oricand, la cele mai bune standarde, asa cum iti place ca rocker sau meloman, sunetul de inalta calitate pe care il furnizeaza acesta boxa iti va umple inima de bucurie. De fiecare data cand nu-ti este suficient ce ofera alte dispozitive, de fiecare data cand pur si simplu nu este destula muzica, boxa portabila Bluetooth MYDOMO J16 este acolo sa-ti reaminteasca ce investitie buna ai facut.

Actioneaza pe o raza de pana la 10 m, conexiunea este usoara si convenabila, are spatiu pentru memorie card, asa ca va fi foarte usor sa poti citi fisiere Mp3. Este echipata cu iesire auxiliara, care se poate conecta la alt dispozitiv, cum ar fi computer sau player, si cablu fara conexiune Bluetooth. Pe scurt, este performanta, independenta, simpla ca aspect si utilizare, rebela exact cat trebuie pentru ca muzica ta sa fie una cu tine.

Vezi toate culorile disponibile