Black Friday – Smartphone time!

Vezi ofertele la smartphone de Black Friday

Pe masura ce moda Black Friday capata tot mai multa consistenta in optiunile romanilor, toti cei care sunt in cautarea unui smartphone pe care il viseaza de mai mult timp se pot baza pe faptul ca producatorii le vor da posibilitatea sa-si achizitioneze telefonul mult visat la un pret eveniment, unic in an, cel din magica Black Friday 2015.

„Top of the game”

Nu se poate imagina o sesiune de shopping de smartphone intr-o Black Friday fara telefoanele mobile la care viseaza cei mai multi dintre amatorii de dispozitive de top: Apple. Celebrele iPhone sunt asteptate cu sufletul la gura si nu intamplator: designul lor este tot mai suplu, materialele din care sunt fabricate sunt de cea mai buna calitate, faimoasele ecrane Retina sunt facute din cea mai rezistenta sticla folosita vreodata la vreun smartphone. De cand incepi sa folosesti iPhone, simti ca experimentezi ceva cu totul nou. Cu o simpla apasare, iti permit sa faci mai multe ca niciodata. Pozele pe care le fac sunt incredibil de realiste, performantele lor tehnice si autonomia indelungata sunt efecte ale prezentei unor procesoare dintre cele mai eficiente, totul este „top of the game”, cu inovare si atentie la detalii care au facut din produsele Apple succese garantate. In aceste conditii, prezenta lor in oferta de reduceri de Black Friday este una dintre cele mai dorite si multi client isi fac de pe acum socotelile pentru achizitionarea unor astfel de dispozitive de top mondial.

Fani infocati

Telefoanele mobile Samsung sunt, neindoielnic, vedetele tuturor sesiunilor de shopping, pe tot parcursul anului, si este de asteptat ca „turaa” de cumparaturi de Black Friday sa insemne noi recorduri de vanzari pentru producator si noi motive de satisfactie pentru clienti. Si asta intrucat este binecunoscut faptul ca imensul succes al smartphobne-urilor Samsung se datoreaza faptului ca sunt frumoase, performante si rezistente, plus ca se prezinta intr-o gama atat de extinsa in ceea ce priveste raportul calitate-pret, incat nu este nevoie sa-ti golesti buzunarul ca sa ai un telefon mobil „ultimul racnet”. De altfel, se pare ca acesta este si secretul brandului, care face visele accesibile pentru toata lumea, chiar daca aceste vise sunt mai inalte decat majoritatea. Deja prezente cu reduceri semnificative, piese ca acelea din seria Galaxy au fani infocati, care le vor cauta cu infrigurare de Black Friday, inca si mai reduse.

Reintrarea in forta pe piata

Si pentru ca am amintit de fanii unor branduri, Nokia este cu siguranta unul dintre acestia. Probabil ca nu exista in lumea contemporana persoana intre 15 si 75 de ani careia numele Nokia sa nu-i spuna ceva. Unde mai pui si ca milioane dintre ei au avut macar o data un telefon mobil al acestui brand. Deci ce ocazie mai buna decat Black Friday pentru a celebra reintrarea in forta pe piata a unui nume care a devenit renume de doua generatii? Si nu a intrat oricum, ci cu un apel la nostalgicii telefoanelor cu taste (nu erau altele ca ele cu doar cativa ani in urma!), carora le-au adaugat proprietati de ultima generatie, facand din ele niste produse care intrunesc mai multe sufragii decat s-ar fi asteptat multi specialisti. In ce priveste smartphone-urile standard, Nokia vine cu o serie Lumia de toata frumusetea la preturi incepand de la cele mai accesibile. Si nu sunt putini cei care se opresc pe paginile Nokia si spun „Gata, am gasit!”. Sa fie viteza si dinamismul lor? Sa fie acel etern aspect de fiabil, de dispozitiv de incredere, alaturi de tine pe termen lung, care a ajuns sa se identifice in mentalul colectiv cu produsele Nokia? Un lucru este cert: daca vrei un Nokia strasnic la un pret fara concurenta in restul anului, cauta-l de Black Friday!

Primesti mult mai mult decat platesti

Nu trebuie neglijata nici oferta unor branduri ca Allview sau HTC. Si asta pentru ca acesti producatori au simtit pulsul pietei, si-au dat seama ca, cel putin in cazul tinerei generatii, pretentiile se schimba chiar si de la un trimestru la altul si ca este preferabil sa investeasca in inovare pentru a livra inalta tehnologie la un pret accesibil. Nu este usor sa te afirmi pe o piata pe care exceleaza nume ca acelea amintite anterior si tocmai de aceea acesti producatori incearca sa se distinga prin originalitate, inovare, seriozitate, performanta si calitatea produselor, pe care se straduiesc sa le mentina la preturi foarte accesibile fara sa faca rabat la calitate. De regula, conform acestui principiu, de la aceste branduri intotdeauna primesti mult mai mult decat platesti. Deci, de Black Friday, exista o buna sansa sa-ti gasesti un smartphone de toata isprava la un pret incredibil. Nu trebuie decat sa decizi cu fermitate si sa cauti cu rabdare. Restul este doar o chestiune de timp.