Black Friday 2017 la Editura Nemira

Editura NemiraAparitii noi, carti celebre, literatura romeasca de calitate. Toate acestea pot fi gasite la Editura Nemira, una dintre cele mai mari edituri de la noi, un bastion al culturii de mai bine de 20 de ani. Cu fiecare titlu atent ales si prezentat, acestia incearca sa ofere publicului toate motivele din lume pentru a nu renunta la lectura si chiar reusesc sa faca asta, din ce in ce mai multi tineri alegand cartile Nemira.

Vezi aici ofertele Nemira

Si pentru ca publicul merita sa fie rasplatit pentru increderea acordata de atatia ani, Editura Nemira va oferi, in perioada Black Friday 2017, cea mai mare sesiune de reduceri din istoria editurii. Da, in fiecare moment poti gasi carti la preturi mai mici, dar acum totul va fi generalizat si aproape fiecare titlu va putea sa fie cumparat cu bani mai putini.

Editura Nemira tine lectura vie cu cele mai importante titluri ale prezentului

Pasionatii de lectura stiu ca, atunci cand isi doresc sa citeasca un best seller recent, Editura Nemira ar trebui sa fie una dintre primele destinatii. Iar editura vine constant cu cele mai noi si mai bune titluri de pe piata internationala. Asadar, in noiembrie 2017 vei putea cumpara pachete cu seria „Game of Thrones”, fantezia care a fascinat intreaga planeta, atat prin forma ei scrisa, cat si prin celebrul serial difuzat si la noi, cartile noi ale lui Stephen King, dar si marile lui capodopere (cele sapte carti “Dark Tower”, Misery sau Carrie), primele doua aparitii din seria “The Witcher”, cartile care au inspirat celebrul joc video cu acelasi nume, dar si titluri ale unor clasici precum Philipp K. Dick, Isaac Asimov sau Arthur C. Clark.  De asemenea, nu lipsesc cartile romanesti de literatura Crime sau SF, dar nici alte aparitii din domenii precum dreptul, sport, fitness, carti automotivationale, religie si stiinta. Asadar, un catalog complet iti va sta la dispozitie si vei avea de unde sa alegi.

Cumpara akoom carti ieftine SF si Fantasy

In oferta se vor regasi in egala masura carti tiparite, dar si variante e-book ale acestora. Si pentru a te ajuta sa ai mai usor acces la cele din urma, pe site-ul Nemira poti gasi, in orice moment, si dispozitive digitale pentru citirea lor, dar si huse si alte accesorii utile pentru un e-reader de ultima generatie.

In final, pentru pasionatii lumii Game of Thornes, pentru cei carora le place Hunger Games sau pentru toti cei care adora universul clasic oferit de Star Wars sau DC, Nemira are in oferta diverse obiecte promotioanle, jocuri si jucarii care pot reprezenta si un cadou foarte bun, dar si un mod extrem de interesant pentru a-ti decora propria camera.

Asadar, pregateste-te pentru Black Friday si nu rata oferta de la Editura Nemira, pentru ca te poti alege cu cateva dintre cele mai la moda carti, cu tricouri sau cani, cu jocuri si aparate digitale la preturi mult mai mici decat de obicei. Stim ca, pentru un pasionat, setea de lectura este una mare si acum vei avea toate sansele de a gasi modalitati noi pentru a achizitiona cele necesare pentru a o tine sub control.

De Black Friday Editura Nemira le ofera cititorilor carti ieftine SF si Fantasy, reduceri importante la pachete de carti, dar si premii atractive.