Black Friday 2017 la Carturesti

CarturestiCarturesti reprezinta locul de intalnire dintre generatii care au fost si cele care urmeaza. Este un spatiu al culturii, dar si al distractiei, un loc in care batranii si tinerii se pot influenta reciproc si in care artele clasice si moderne se imbina cu stilul de viata sanatos si setea de cunoastere. Fiecare librarie este un spatiu unic si, odata cu Black Friday 2016, atat acestea cat si site-ul vor deveni si mai accesibile. Asa ca sa ne pregatim de cea mai importanta perioada cu oferte speciale la una dintre cele mai importante librarii de la noi din tara.

Vezi aici cele mai bune reduceri

Ca in fiecare dintre ultimii ani, febra Black Friday cuprinde incet, incet Romania si fiecare magazin care conteaza incepe sa isi prezinte oferta cu care isi va intampina clientii de Vinerea Neagra si, prin extensie, in toata luna noiembrie. O librarie precum este Carturesti nu putea lipsi si deja ne anunta sa ne pregatim de preturi mici la carti, muzica, filme, jocuri si toate cadourile pe care le putem gasi in magazine si pe site.

Sezonul cadourilor incepe mai frumos ca niciodata la Carturesti

Oricine a intrat vreodata intr-o librarie Carturesti stie ca aici este locul unde generatiile se intalnesc. Atat tinerii cat si batranii pot descoperi multe dintre titlurile lor preferate, le pot rasfoi si cumpara pentru ei sau pentru cei apropiati. Din pacate, niciodata nu vom putea avea toate cartile sau toata muzica pe care o apreciem. Insa, de Black Friday ne putem apropia ceva mai mult de acest ideal. Majoritatea produselor vor putea fi gasite la preturi mai mici decat cele la care sunt ele de obicei. In plus, nu este exclus sa vedem si noi oferte de tipul 2 la pret de 1 si asa mai departe.

Vezi aici ofertele de astazi

Cum Carturesti nu mai este demult un magazin doar pentru carti, oferta speciala se va adresa tuturor produselor. Asadar, daca vrei filme in format DVD sau Blu-ray, muzica pe vinil sau CD, jucarii si jocuri de societate, Black Friday iti ofera sansa de a le gasi cu preturi mici. Plasata strategic inainte de sarbatorile de iarna, aceasta perioada da si startul sezonului de cadouri. Si, chiar daca va mai fi inca o luna pana la Craciun, nu spune nimeni ca nu te vei putea aproviziona din timp. Cartile, filmele si jocurile sunt unele dintre cele mai bune cadouri pentru cei care le apreciaza, dar Carturesti vine si cu alte posibilitati, avand in oferta diverse produse de birotica si papetarie (de la agende la stilouri) si chiar bauturi si ceaiuri, fiecare dintre ele atent alese pentru a incanta o persoana draga.

Si chiar daca mai este un pic pana in noiembrie, oamenii harnici se pregatesc din timp si isi fac bugetul. Iar, cu Black Friday, singura ta grija ar trebui sa fie aceea de a nu fi tentat sa cumperi prea multe. Asadar, fa lista de cumparaturi pentru tine si cea de cadouri pentru rude si prieteni, intra pe site sau mergi in librarii, vezi care sunt ofertele si asteapta Vinerea Neagra pentru a profita si a lua ce vrei la pret redus.

In libraria Carturesti gasesti orice carte. Promotii nenumarate, preturi foarte bune, reduceri remarcabile de Black Friday.