Beko WTV6532BO: masina slim de calitate superioara

Beko WTV6532BOExista masini de spalat ieftine si bune? Sigur, azi iti povestim despre o masina de spalat slim excelenta, Beko WTV6532BO. Masinile de spalat rufe nu sunt chiar cele mai ieftine dintre aparatele electrocasnice mari, cel putin nu cele care provin de la firme bune. Insa, daca esti dispus sa cauti suficient de bine prin magazine si pe site-urile de profil, vei gasi cu siguranta si variante bune pentru buzunarele nu foarte bogate. In plus, daca vrei si un model slim, sansele sunt cu atat mai mari, intrucat ele sunt mai mici si necesita mai putin material.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

In acest sens, Beko WTV6532BO este un model care atrage atentia pentru ca este ieftin, dar nu scade aproape deloc atunci cand vine vorba despre calitate si despre ceea ce ofera. Apoi, Beko este o firma mare, cu multa experienta, care stie ce face cand vine vorba de masini de spalat, deci puteti avea incredere in ei.

Beko WTV6532BO – doar dimensiunile indica un model slim

Pana la urma, asa e si normal sa se intample, pentru ca, odata cu marimea, nu ar trebui sa scada si performanta. Acest model Beko WTV6532BO are o latime de 60 de cm si o adancime de 45 cm. Se cunoaste de la distanta ca este mai mic, dar asta vine cu destul de multe avantaje. Acesta incape mai usor in baile sau bucatariile mici sau foarte aglomerate si ar trebui sa se integreze perfect intr-o garsoniera. Apoi, designul este unul acceptabil, chiar normal  pentru generatia din care face parte. Aceasta are incarcare frontala si un afisaj digital pentru timpul de spalare si progam. Asadar, totul este in regula din acest punct de vedere.

Vezi toate specificatiile tehnice si pret

Cu numarul de programe discutia este alta. Nu pentru ca masina de spalat Beko WTV6532BO nu le-ar avea pe toate cele necesare (acestea sunt 15), ci pentru ca sunt slabe sanse sa ajungi sa le folosesti pe toate. Programul de bumbac, de sintetice, cel scurt si poate cel mix sunt cu adevarat necesare si uzuale, insa, in rest, fiecare vine ca bonus. Asadar, poti spala lana, camasi, doar haine inchise la culoare si exista chiar si functie pentru eliminarea parului de animal (daca ai asa ceva). Cu alte cuvinte, e bine si aici si trecem mai departe la centrifugare. In mod evident, viteza de 1000 rpm nu este cea mai grozava si nici cea mai moderna, dar, in cele din urma, ar putea sa fie de ajuns pentru o masina cu volum mic, de doar 6 kg.

In final, clasa energetica merita si ea un pic de atentie, pentru ca ea este A+++, adica una foarte buna. Masina consuma doar 0.7 KW/ora la spalare, asa ca se descurca grozav din acest punct de vedere.

Asadar, daca vreti, Beko WTV6532BO este o masina de spalat mica, dar cu suflet mare. Producatorii au dotat-o cam cu tot ceea ce trebuia si chiar si clasa energetica este buna, doar ca nu e iesita din comun. In rest, putine lucruri i se pot reprosa. Da, se aude cand spala si cand clateste tremura un pic, dar asa fac toate si nimeni nu ar trebui sa creada ca o masina noua este lipsita de astfel de intamplari absolut normale.

Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o excelenta reducere.

9.3 Total Score
Beko WTV6532BO, masina de spalat slim aproape perfecta

Masinile de spalat rufe slim devin tot mai atractive. Asta si pentru ca ocupa mai putin spatiu, dar si pentru ca preturile incep sa devina extrem de incurajatoare. O astfel de masina de spalat este si modelul Beko WTV6532BO.

Tehnologie
9.2
Design
9.3
Pret
9.5