BEKO DBK386WD+: combina frigorifica decenta, cu unele caracteristici paradoxale

BEKO DBK386WD+Aparatele frigorifice au ajuns intr-un punct in care dotarile premium de acum vreo cativa ani sunt astazi prezente la aparate al caror pret nu depaseste pragul de 400 de euro. In strainatate, dotarile precum dispensorul de apa sunt aproape standard, dar, la noi, acestea abia incep sa apara si la modele ceva mai ieftine. BEKO DBK386WD+ vine cu astfel de dotari, plus inca vreo cateva si totul la un pret foarte mic, chiar surprinzator.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Combina frigorifica BEKO DBK386WD+ este una alba (daca mai era si la culoarea inoxului, chiar era perfecta) si foarte inalta, ajungand la un pic peste un metru. Dar asta inseamna ca are si mai mult spatiu in interior. In plus, asa cum spuneam, are si dispensor de apa, lucru de mirare pentru ca nu toate dotarile ei sunt premium. Dar cum orice lucru in plus este binevenit, nu cred ca ne putem plange de acesta, mai ales pe timp de vara.

Sistem automat pentru dezghetarea frigiderului, nu si pentru congelator

Cred ca, pentru unii cumparatori, acest aspect poate sa reprezinte o problema. Dar, in ziua de astazi, combinele aproape ca nu mai depun gheata, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Apoi, congelatorul trebuie sa fie dezghetat manual doar de doua ori pe an si nu cred ca este prea mult, mai ales nu cand iti cumperi un frigider atat de ieftin precum este acesta.

Cel mai important lucru este insa marimea si aici combina BEKO DBK386WD+ sta bine. Are 325 l si astfel trece un pic peste medie, fara insa a fi atat de mare incat sa nu isi gaseasca locul in casa. Partea de frigider are 235 de litri si este excelent compartimentata. Cele patru rafturi ajustabile sunt din sticla, exista si un compartiment pentru legume si fructe, dar si sapte suporturi pe usa. Asadar, este loc suficient pentru mancarea de zi cu zi. Congelatorul sta si el destul de bine la cei 90 de litri ai sai, impartiti in trei compartimente, adica dispunerea standard (la fel este si capacitatea de racire, adica 5 kg pe zi).

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Cum nivelul de zgomot al unui frigider care functioneaza bine nu ar trebui sa fie o problema (si nici nu este), sa trecem direct la clasa energetica. Aceasta este A+, una care a devenit deja standard. Dar tot nu este rau, pentru ca modelul nu ajunge sa consume chiar atat de multa energie electrica si facturile vor fi unele normale, chiar un pic mai scazute.

Judecand BEKO DBK386WD+ in totalitatea calitatilor sale, prezenta dispensorului face un pic de nota discordanta. Nu spun ca este o dotare care nu merita sa existe, dar probabil ca Beko s-au gandit sa ia ochii cu ea. Combina nu este chiar atat de avansata incat sa aiba nevoie si de dispensor, dar, daca tot exista, macar sa ne bucuram de el. Si chiar daca mai mergeau vreo cateva imbunatatiri (sistemul de dezghetare al congelatorului, spre exemplu), acesta ramane un model bun, incapator pentru o familie normala, recomandat si cu un raport calitate pret superior.

Chiar si asa, BEKO DBK386WD+ ramane o alegere buna pentru cei care cauta o combina frigorifica ieftina. Pretul nu depaseste 1200 lei si ai mari sanse sa o cumperi akoom cu o reducere si mai mare.

Mai multe modele de combine frigorifice ieftine gasesti si printre review-urile noastre recente.

Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, Clasa A+, Dispencer apa, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.5 Total Score
Tehnologie si design de la Beko

Combina frigorifica BEKO DBK386WD+ este ideala pentru familiile cu, sa spunem, maxim 2 copii. E linistita, silentioasa, isi face bine treaba pentru care a fost fabricata. Un mare plus este dispenserul de apa, apreciat extrem mai ales vara... Pretul este foarte bun, are si o reducere excelenta.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.6