Pentru un aragaz cu multe dotari utile, incercati Beko CSG-62110dw

Aragaz-Beko-CSG-62110dwPentru multi ani, am fost obisnuiti ca un aragaz sa nu faca nimic mai mult decat sa aiba patru arzatoare si un cuptor functionabil. In ultima vreme, insa, lucrurile s-au mai schimbat si aragazurile moderne au mai multe functii, totul pentru noi moduri de a gati si pentru o siguranta mai mare. In plus, chiar daca aprinderea electrica este la moda, alimentarea ramane cea pe gaz, asa ca orice aragaz nou se potriveste la instalatia construita pentru cel vechi.

Nici preturile pentru un model de calitate premium nu mai sunt foarte ridicate, asa ca achizitionarea unuia poate fi o idee foarte buna. Un astfel de aparat este Beko CSG-62110dw, iar acesta are suficient de multe caracteristici dezirabile pentru a fi o solutie buna.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Aprindere electrica atat pentru arzatoare cat si pentru cuptor

Beko CSG-62110dw poate fi, cel putin la prima vedere, un aragaz destul de clasic. Are patru arzatoare, unul mic, unul mare si doua medii, toate avand aprindere electrica. In plus, fiecare arzator este dotat si cu o siguranta, pentru a nu aparea probleme atunci cand se intrerupe gazul in timpul functionarii. Intr-un mod asemanator, si cuptorul este actionat tot pe baza electrica si este dotat cu o siguranta in caz de avarie. Acesta este suficient de mare pentru a fi pe placul unei familii si coace foarte bine, avand o contributie importanta la succesul oricarui fel de mancare. Aragazul este dotat si cu un sistem de iluminare a cuptorului, dar si cu unul de incalzire inferioara, ceea ce ajuta la incalzirea uniforma si, implicit, la obtinerea unor mancaruri mai gustoase.

Grill si rotisor, pentru cei care vor mancaruri mai diverse

Dupa cum am spus, aragazurile moderne beneficiaza si de pe urma unor dotari suplimentare. In cazul lui Beko CSG-62110dw, acestea constau intr-un grill si un rotisor. Excelente la petreceri sau cand se incearca surprinderea membrilor familiei cu un fel de mancare mai deosebit, cele doua sunt aditii interesante ce vin cu siguranta in ajutorul oricarei persoane pasionate de gatit.

Vezi akoom pretul cu reducere

Accesoriile cu care vine Beko CSG-62110dw sunt si ele suficiente pentru a face diferenta. In primul rand, aragazul este dotat cu clasicele gratar pentru cuptor si tava de gatit. Desi nu reprezinta nimic spectaculos, fara ele utilitatea unui aragaz ar scadea foarte mult. La acestea se mai adauga si sertarul inferior pentru vase si un panou de protectie al butoanelor, accesorii binevenite in orice conditie.

Culoarea poate reprezenta punctul slab

Aragazul Beko CSG-62110dw are dimensiunile normale pentru un astfel de model, 85 x 60 x 60 cm, asa ca poate sa incapa in orice bucatarie. Din pacate, culoare alba nu ofera foarte multa incredere, murdarindu-se foarte usor si trebuind curatat aproape dupa fiecare utilizare. Capacul este confectionat din sticla, dar aceasta este rezistenta si probabil ca nu vor fi probleme.

Asadar, Beko CSG-62110dw este un aragaz care ofera multe, la un pret care justifica plusul de calitate. Grillul si rotisorul pot fi foarte utile, aprinderea electrica este un element care ofera siguranta, iar singurul dezavantaj, culoarea alba, este un element minor ce poate sa nu fie luat in considerare.

9 Total Score
Beko CSG-62110dw, un aragaz foarte bun

Pentru cei care vor un aragaz excelent din toate punctele de vedere, modelul Beko CSG-62110dw cu siguranta trebuie sa le atraga atentia. Are dotari foarte bune, pretul este si el bun, dar puteti cumpara aragazul si cu o reducere.

Tehnologie
8.8
Design
8.9
Pret
9.3