Beko BCSA285K2S: combina frigorifica incorporabila No Frost

Beko BCSA285K2SBeko BCSA285K2S este o combina frigorifica incorporabila foarte atractiva, care ofera imbinarea perfecta intre design si performanta. Electrocasnicele incorporabile sunt o prezenta din ce in ce mai des intalnita in bucatariile moderne. Acestea se integreaza usor in designul interior si ajuta la economisirea de spatiu.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Beko BCSA285K2S – volum mare si protectie ridicata pentru alimente

Beko BCSA285K2S este o combina foarte incapatoare prin raportare la dimensiunile sale, care pastreaza totodata in siguranta maxima alimentele. Combina Beko BCSA285K2S are un volum net total de 285 de litri. Acesta este distribuit convenabil, respectiv in 193 de litri pentru frigider si 78 de litri pentru congelator.

Modelul are un design simplu pe alb. Combina este foarte discreta si se va incadra bine in orice spatiu. Modelul Beko BCSA285K2S are dimensiunile de 177.8 x 54 x 54.5 cm, iar garniturile sunt prevazute cu protectie anibacteriana. Garniturile sunt prevazute cu o substanta speciala care tine bacteriile la distanta si previne astfel alterarea rapida a alimentelor. Usile sunt dotate cu balamale reversibile care permit instalarea pe partea mai la indemana pentru fiecare locuinta. Deschiderea se poate face astfel pe stanga sau pe dreapta.

Frigiderul este dotat cu 3 rafturi din sticla securizata. Rafturile pot sustine pana la 25 kg si sunt ajustabile. Interiorul poate fi astfel compartimentat dupa preferinta. Acest lucru prinde foarte bine situatiilor in care avem de depozitat alimente si cutii voluminoase. Sertarul pentru fructe si legume este totodata foarte spatios, iar suporturile de pe usa prind foarte bine.

Congelatorul este prevazut cu 3 sertare din plastic rezistent transparent. Acestea au un volum foarte bun de depozitare. Capacitatea de congelare este de 4 kg/24 de ore. Sertarul superior este prevazut cu un ventilator suplimentar care faciliteaza congelarea rapida. Alimentele sunt congelate cu 10% mai rapid decat in cazul celorlalte sertare. Mai trebuie mentionat faptul ca sertarul de jos este de tip Big Box si este mult mai incapator. Acest sertar este foarte util pentru depozitarea cutiilor mari de inghetata sau recipientelor mai voluminoase.

Tehnologie Full No Frost

Trecand acum la nivelul tehnologiilor, combina frigorifica Beko BCSA285K2S este Full No Frost. Prin urmare, formarea de gheata este eliminata complet, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Nu mai exista astfel nevoia de a dezgheta combina, iar cumparatorul este scutit de un efort destul de mare.

Modelul functioneaza pe baza unui compresor si are un sistem de racire static.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

Combina Beko BCSA285K2S are o autonomie fara curent de 20 de ore. Acest lucru este foarte util, intrucat aparatul va pastra in siguranta alimentele pentru un interval destul de lung, in cazul unei pene de curent.

Nivelul de zgomot atinge valoarea maxima de 39 dB, asa ca modelul este unul foarte silentios si nu va deranja niciodata la functionare.

Nu in ultimul rand, combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum redus.

Beko BCSA285K2S ofera dotari foarte echilibrate, care ofera o experienta optima pentru orice familie. Combina este incapatoare, raceste bine si beneficiaza de tehnologii performante, fiind astfel o alegere excelenta. Pretul sau este in acelasi timp unul foarte bun, ceea ce aduce un motiv in plus pentru achizitie.

Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S, 271 l, H 177.8 cm, Clasa A+. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

9.5 Total Score
Beko BCSA285K2S - o excelenta combina frigorifica incorporabila

Beko BCSA285K2S este una dintre acele combine frigorifice incorporabile No Frost pe care le recomandam cu toata "caldura". Un electrocasnic util si deosebit de fiabil, ce poate fi achizitionat la un pret foarte corect.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.7