Beauty Day – 50% reducere la parfumuri si produse cosmetice

beauty day

Astazi, 21 septembrie, elefant are o noua editie Beauty Day, campanie in care parfumurile si produsele cosmetice au reduceri de 50%. Beauty Day vine cu oportunitati excelente atat la parfumuri pentru femei, dar si la parfumuri pentru barbati.

Vezi aici toate produsele din promotie

Aveti de ales din peste 2.000 de variante de parfumuri si produse cosmetice, produse originale de la brandurile cele mai cunoscute din domeniu.

Beauty Day se desfasoara intr-o singura zi, iar reducerile sunt semnalizate direct in pagina in fiecarui produs, nefiind nevoie de nicio alta actiune pentru obtinerea reducerii.

Elefant are din ce in ce mai multe parfumuri si produse cosmetice, tinde sa devina un reper solid pe aceasta nisa, iar campanii precum Beauty Day nu fac decat sa ne bucure si sa ne ajute sa ne alegem cu cele mai bune parfumuri la preturi foarte mici. Este si un demers de ”educare” a clientului, prin astfel de campanii reusindu-se intr-o oarecare masura limitarea distribuirii de produse contrafacute. Investiile in marketing ale magazinului Elefant sunt considerabile, dar si tot mai apreciate de catre clientii si clientele acestuia.

Intorcandu-ne la campania Beauty Day, astazi, 21 septembrie, parfumuri de la branduri precum Guess, Versace, Calvin Klein sau Chopard pot fi comandate cu reducere de 50%.

Cumpara akoom parfumuri cu 50% reducere

  1. […] Campania Beauty Day se desfășoară doar azi, 21 septembrie. Mai multe detalii despre Beauty Day găsiți în acest articol. […]