Back to School – reduceri la rechizite, haine si manuale

Majoritatea magazinelor online sau offline au lansat deja campaniile Back to School pentru inceputul de an scolar 2016-2017. Este momentul in care se fac cele mai bune achizitii, reducerile sunt semnificative, iar stocurile indestulatoare. Pe zi ce trece lucrurile se vor schimba, preturile vor suferi si ele modificari in sus, asa ca daca va pregatiti pentru un nou an de scoala este momentul cel mai bun sa si faceti cumparaturile necesare.

Una dintre cele mai bune campanii Back to School din acest an o intalnim la eMAG, magazinul pregatindu-ne in acest sens un mini site in care putem gasi cele mai bune reduceri din doar cateva click-uri.

Vezi aici toate ofertele eMAG

Campania este ampla si extrem de generoasa, eMAG aducandu-ne reduceri foarte bune nu doar la manuale, rechizite sau ghiozdane, ci si la hainute pentru scoala, mobilier pentru amenajarea unui birou fara prea multe costuri, dar si treninguri pentru ora de sport, sau tot ce inseamna electronice atat de necesare astazi in viata oricarui elev.

Mini site-ul Back to School este structurat pe categorii, foarte usor de navigat si cu vedetele fiecarei categorii la vedere. Astfel, din doar cateva clickuri puteti pun in cosul de cumparaturi cam tot ce este nevoie pentru pregatirea primei zile de scoala.

Asa cum spuneam si mai sus, reducerile sunt semnificative si atractive, puteti gasi produse ce costa si chiar cu 65% mai putin decat in mod obisnuit. Pregatirile pentru prima zi de scoala se fac din timp, mai ales de catre cei care urmaresc sa cumpere lucruri bune, de calitate, dar la preturi mult mai mici.