Asus G751JM-T3044H – laptop premium pentru gaming

Esti un pasionat al jocurilor pe calculator si vrei sa te bucuri de cele mai noi jocuri aparute sau vrei sa lucrezi si sa creezi propriul tau joc, atunci inseamna ca vei avea nevoie de un laptop pentru gaming, iar Asus G751JM-T3044H este o varianta optima, daca nu cea mai buna varianta.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Joaca cele mai tari jocuri pe un display mare

Laptop-Gaming-Asus-G751JM-T3044H-upCu un design futurist, acest dispozitiv are o dimensiune mult mai redusa decat predecesorii sau competitorii sai din aceeasi clasa de performanta si te poate ajuta sa devii un castigator al arenelor virtuale atat in jocurile individuale cat si in echipa. Pentru a te bucura de calitatea grafica a majoritatii jocurilor vei avea nevoie de un display pe masura, astfel in cazul acestuia avem unul LCD LED Full HD cu o diagonala de 17.3 inch ceea ce iti prezinta o imagine la o scara destul de mare. Calitatea imaginilor este completata de rezolutia 1920 x 1080 pixeli si de tehnologia Anti-Glare sau Multi-Touch Screen in 10 puncte. Tot pentru a te putea bucura de o performanta foarte buna si a putea controla eficient jocurile, avem si o tastatura de calitate superioara optimizata pentru astfel de activitati. Utilizarea ei este posibila chiar si in conditii de intuneric intrucat este iluminata intr-un mod foarte elegant. Raspunsul acestor taste este foarte rapid, un avantaj foarte mare in unele jocuri. Designul acestui laptop este completata de prezenta pe lateral a celor 4 porturi USB 4.0, a celor doua iesiri audio, a microfonului, a portului HDMI. Dimensiunile acestui laptop de 410 x 18 – 50 x 318 mm si greutatea de 4.5 kg nu il fac cel mai fiabil si portabil laptop din gama sa.

Laptop-Gaming-Asus-G751JM-T3044H-port

Performanta la superlativ

Laptop-Gaming-Asus-G751JM-T3044H-leftLegat de performanta care ajuta la rularea acestor jocuri fara nici un fel de problema, laptopul Asus G751JM-T3044H este dotat cu un procesor Intel Core i7 model 4710 HQ cu 4 nuclee si o frecventa de 2500 MHz. Aceasta frecventa de lucru se poate extinde, in cazul in care procesorul are nevoie, pana la 3500 MHz. Capacitatea de memorare a hardului acestui laptop este de 1 TB plus o capacitate de 256 GB de tip SSD.

Vezi aici mai multe laptopuri ASUS pentru gameri

Acest lucru iti da posibilitatea sa stochezi toate jocurile, toate aplicatiile si toate filmele pe care ti le poti dori. In ceea ce priveste placa video necesara pentru aceste jocuri avem disponibila una dedicata NVIDIA GeForce GTX 860M cu o memorie de 4GB GDDRS ceea ce ne asigura un nivel foarte mare al performantei, dar si o fluiditate foarte buna fara intarzieri. Cum jocurile nu presupun doar imagine ci si sunet, tehnologiile SonicMaster si AudioWizard iti aduc o balanta perfecta a sunetului. Conectivitatea se poate realiza prin intermediul Bluetooth-ului 4.0, dar si a retelei wireless 802.11 a/g/n.

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotografii

Un impatimit al jocurilor stie ce conditii trebuie sa indeplineasca un laptop care sa ii asigure o performanta foarte buna, dar mai stie si ca pretul unui astfel de laptop este destul de ridicat. Avand un pret ce poate oscila in jurul a 7300 lei acest Laptop Gaming Asus G751JM-T3044H este unul care se incadreaza in aceasta categorie. Pe langa avantajele enumerate mai noteaza si bateria tip Li Ion cu 8 celule care iti asigura un timp de functionare foarte bun, dar si libertatea de a-ti instala propriul sistem de operare. Acum mai trebuie doar sa te decizi daca este ceea ce ai nevoie.

9.6 Total Score
Cea mai buna solutie pentru gameri

Asus G751JM-T3044H este un laptop care te cam lasa fara cuvinte. Are tot ce-i trebuie pentru a-l face fericit pe orice gamer, oricat de impatimit ar fi el. Pretul este unul pe masura, dar merita pana la ultimul banut. Ne-a placut mult!

Tehnologie
9.8
Design
9.7
Pret
9.3