Bosch BBHMOVE2, un aspirator stick ce poate fi o solutie foarte buna

Aspirator-stick-Bosch-BBHMOVE2Puterea si capacitatea de aspirare sunt doua caracteristici foarte importante pentru un aspirator, insa, la fel este si usurinta cu care este folosit. Si cele mai comode modele din acest punct de vedere sunt aspiratoarele stick, modele inalte, care se utilizeaza fara ca proprietarul sa se aplece sau sa depuna un efort prea mare.

Din pacate, astfel de modele nu sunt foarte populare pe piata romaneasca, desi, in ultima vreme, din ce in ce mai multi cumparatori isi indreapta atentia si asupra lor.

Un astfel de produs este si Bosch BBHMOVE2, un aspirator de calitate premium care promite un efort redus la utilizare, dar si multe alte caracteristici de luat in seama.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Un design care va atrage, cu siguranta, atentia

Elementul deosebit al acestui aspirator este in mod cert designul. Dupa cum am spus, modelele stick sunt destul de rare in Romania si nu foarte multe persoane s-au bucurat de unul. Insa, acestea propun un nivel foarte inalt de fuctionalitate, fiind cel putin la fel de bun precum un aspirator clasic. Spun cel putin la fel de bun pentru ca folosirea unui aspirator stick presupune mult mai putin efort, iar Bosch BBHMOVE2 nu face exceptie, putand fi utilizat de oricine.

In plus, si aspectul ergonomic are de castigat. Aparatul este unul foarte usor, cantarind doar 3.2 kilograme, iar cand nu mai este nevoie de el, se poate depozita intr-un spatiu foarte mic. Manerul este unul rabatabil, asa ca niciodata cu veti avea probleme cu gasirea unui loc potrivit pentru acest aspirator.

Putere de aspirare potrivita pentru o casa de dimensiuni normale

Aspirator-stick-Bosch-BBHMOVE2-sideBosch BBHMOVE2 nu este un aspirator mare si, in concluzie, nu avea cum sa fie nici unul foarte puternic. Cu toate acestea, puterea sa de aspirare este suficienta pentru a face fata cerintelor de zi cu zi dintr-o casa obisnuita, in care nu traiesc nici foarte multe animale. Cei 80 W sunt suficienti pentru a aduna tot praful care se depune intr-o locuinta, iar capacitatea de colectare de 0.3 l este si ea una potrivita, desi putea sa fie si mai mare.

In ceea ce priveste alimentarea la curent, Bosch BBHMOVE2 prezinta atat avantaje cat si dezavantaje. Astfel, acest aspirator este unul care functioneaza cu ajutorul unui acumulator. Cu alte cuvinte, el nu trebuie tinut in priza atunci cand este utilizat, ceea ce ii sporeste foarte mult capacitatea de a curata casa in intregime, chiar si locurile care sunt mai departate de priza.

Vezi aici mai multe imagini

Partea negativa este aceea ca aspiratorul are o autonomie de doar 15 minute. Asadar, el este mai potrivit pentru sesiunile scurte de munca, in alte conditii trebuind incarcat foarte des. Ca accesoriu are si un stand de incarcare, dar totusi acest fapt poate reprezenta un dezavantaj pentru unii.

In concluzie, Bosch BBHMOVE2 este un aspirator deosebit, al carui singur minus notabil este autonomia bateriei. Fiind un produs de calitate premium, costa si mai mult, dar investitia merita pentru ca aspiratorul este foarte usor de folosit si aspira bine. Cel putin suficient de bine pentru a rezolva toate necesitatile dintr-o locuinta normala.

9.4 Total Score
Bosch BBHMOVE2, un aspirator stick premium

In gama asipratoarele ultrasubtiri, stick, Bosch BBHMOVE2 se remarca prin calitate si fiabilitate. Are si un pret foarte bun, te poti bucura si de o reducere substantiala.

Tehnologie
9.3
Design
9.7
Pret
9.2