Aspiratorul Samsung VC15QSNMARD, un adevarat inamic al prafului

Aspirator-Samsung-VC15QSNMARDUn aspirator este un aparat electrocasnic indispensabil si, in conditiile in care acesta se defecteaza, casa nu va mai fi niciodata la fel. Asa ca, trebuie sa incepem sa cautam prin magazine pentru cea mai buna solutie pentru a inlocui vechiul aparat, una care sa fie multumitoare atat din punct de vedere al pretului, cat si al performantelor, aspectului si usurintei de folosire.

Daca doriti sa va orientati spre un model cu pret accesibil, chiar ieftin s-ar putea spune, dar de o calitate destul de inalta, aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD poate fi la indemana pentru o multitudine de posibili clienti.

Vezi aici pretul cu reducere

Dupa cum este specificat chiar din denumire, acest model nu are sac, asa ca duse vor fi grijile referitoare la vesnica achizitionare a acestora, la un proces incomod de schimbare si golire. Acum, doar cu cateva miscari, aspiratorul va fi curat si gata pentru a fi utilizat din nou.

Samsung VC15QSNMARD este mai eficient, mai economic si mai usor de folosit in comparatie cu aspiratoarele cu sac, cu el putandu-se face si economie, nemaifiind nevoie de cumpararea de noi si noi saci.

In plus, aspiratorul este prevazut si cu un sistem de aspiratie deosebit, care imbunatateste foarte mult performantele sale. Cyclone Force System ofera o putere de aspirare mai mare si, fiind o inventie unica ce se gaseste doar la aparatele Samsung, ofera o experienta de curatare a camerelor mult usurata fata de concurenta. Infundarea filtrului este si ea prevenita, deoarece puterea mai mare de aspirare asigura faptul ca toate firele de par si particulele de praf vor intra in compartimentul exterior. Astfel, veti putea avea o casa mai curata si un aspirator care sa necesite mai putine interventii.

Aspirator-Samsung-VC15QSNMARD-sidePuterea aparatului este de 1500 de wati, iar capacitatea totala de 1.5 litri. Aspiratorul nu este unul de dimensiuni mari si asa se pot explica si aceste caracteristici mai reduse in raport cu alte produse existente pe piata. Cu toate acestea, exista si o parte pozitiva a dimensiunilor reduse, caci, la doar 6 kilograme, aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este usor de folosit si nu impune un efort deosebit pentru aceasta.

Vezi aici pretul cu reducere

Tubul aspiratorului este unul de tip telescopic, metalic, rezistent si usor. Pe langa acesta, modelul este dotat atat cu o perie pentru parchet, cat si cu o perie NB 300 care, prin modificarea fluxului de aer al duzei, sporeste puterea si scade sansa ca aparatul sa se murdareasca inutil. Grija celor de la Samsung pentru a crea un aspirator a carui folosire nu consuma timp si efort este relevata si de faptul ca aspiratorul Samsung VC15QSNMARD se desface si se curata cu usurinta, totul pentru o utilizare cat mai naturala.

Cu un nivel de zgomot de 82 dB, putere redusa (si, deci, si consum mai redus de energie), fara saci si foarte usor de curatat, se poate spune ca Samsung VC15QSNMARD este unul dintre cele mai economice aspiratoare de pe piata. Si luand in calcul si pretul redus de achizitie, acesta se poate ridica la nivelul asteptarilor pentru majoritatea clientilor care ar putea fi interesati.

8.9 Total Score
Un aspirator excelent

Samsung VC15QSNMARD este un aspirator excelent pentru orice gospodarie normala. Il gasiti acum la un pret foarte bun, impreuna cu reducerea oferita Samsung VC15QSNMARD este un aspirator foarte bun in gama celor fara sac de evacuare.

Tehnologie
8.7
Design
8.8
Pret
9.2