Aspirator fara sac Samsung VCC88E0H3R – Si praful devine amintire

aspirator-Samsung-VCC88E0H3RIn 2012, Samsung se plasa pe locul 9 din 100 de branduri la nivel mondial, cu o valoare de 32,9 miliarde de dolari. Doar doi ani mai tarziu, Samsung figura pe locul 7 in Raportul Interbrand „Best Global Brands 2014”. Aceste date singure vorbesc despre performanta si inovare.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Pentru cei mai exigenti dintre exigenti

Ce s-a intamplat in cei 115 ani de cand englezul Booth inventa primul aspirator motorizat, care functiona cu motor pe ulei, iar mai tarziu cu unul electric? Cum a evoluat acest electrocasnic atat de comun astazi in toate gospodariile cand vine vorba despre brandul Samsung? Spectaculos. Daca principiul primului aspirator creat de Booth se baza pe aspiratia aerului prin intermediul unei pompe si a unui filtru din panza, astazi aspiratorul fara sac Samsung VCC88E0H3R este un campion al curateniei cu minim de efort si maximum de performanta.

In primul rand avem de-a face cu un motor de exceptie. Samsung este una dintre putinele companii care produce motoare de aspirator. Motorul este proiectat sa ofere o performanta maxima de curatare atunci cand este combinat cu peria, structura compartimentelor, fluxul de aer. Motorul puternic, optimizat, dar silentios produs de Samsung ofera intotdeauna o calitate si o performanta superioare. Rezultatul este cel scontat de producator: curatenie pentru cei mai exigenti dintre exigenti, consum redus, zgomot de asemeni redus, putere maxima in dimensiuni minimaliste, foarte confortabile. In fond, descoperirile, inventiile si inovatiile Samsung au cucerit o lume intreaga, de la telefoane mobile la congelatoare, asa incat nu este de mirare ca aspiratorul fara sac Samsung VCC88E0H3R este un atlet al curateniei profunde care vine la un pret excelent, accesibil.

O unitate plina de forta

Samsung-VCC88E0H3R-leftSamsung este un brand binecunoscut pentru capacitatea de a face industria in care activeaza sa faca mari pasi inainte. Acest lucru se poate observa cu usurinta in cazul aspiratorului fara sac Samsung VCC88E0H3R, care, odata pus in functiune, este o unitate plina de forta, extrem de capabila, care livreaza rezultate notabile. Praful este eliminat din toate spatiile, chiar si din cele mai dificile, acolo unde de regula alte dispozitive nu fac fata si asta datorita dotarilor, printre care renumitul sistem Super Twin Chamber. Mai exact, daca filtrul din fata motorului este blocat de praf, fluxul de aer din aspirator se va inchide, avand ca rezultat diminuarea puterii de aspirare. Asa se face ca Super Twin Chamber ofera o putere de aspirare cu 20% mai durabila decat aspiratoarele conventionale, ceea ce reprezinta un fel concret al celor de la Samsung de a demonstra ca sunt cu fiecare produs mai aproape de nevoile consumatorilor.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Greu de depasit

Un alt atu al aspiratorului fara sac Samsung VCC88E0H3R este peria puternica Silencio. Acest dispozitiv la randul lui revolutionar face ca dupa aspirare sa nu mai ramana praf nicaieri. Nu mai este nevoie sa te intorci unde ai aspirat odata, pentru ca acest aspirator are grija ca odata curatat locul, sa si ramana asa. Ca urmare, un alt deziderat al Samsung, acela ca prin produsele sale sa furnizeze mai mult timp liber consumatorilor, este o data in plus indeplinit.

Daca la toate acestea se adauga si faptul ca aspiratorul fara sac Samsung VCC88E0H3R se curata extrem de usor si este foarte economicos, avem in fata un aparat electrocasnic greu de depasit din perspectiva performantei, eficientei si, nu in ultimul rand, a raportului calitate-pret.

Vezi aici mai multe review-uri la aspiratoare fara sac.

9.6 Total Score
Un aspirator excelent

Samsung VCC88E0H3R este un aspirator performant, la un pret foarte bun. Daca sunteti in cautarea unui aspirator fara sac, acest model este exact ce aveti nevoie.

Tehnologie
9.4
Design
9.7
Pret
9.6