Aspirator fara sac Samsung VC15SVNDCRD – Eficienta de secol XXI

Aspirator-fara-sac-Samsung-VC15SVNDCRDCuratatorul prin aspirare vine din Anglia anului 1901. Inventatorul sau, Cecil Booth, nu l-a vandut, ci doar oferea servicii de curatenie. Aparatul era atat de rudimentar şi de zgomotos, încât inventatorul sau a fost amendat pentru ca baga în sperieţi caii din strada. 115 ani mai târziu, aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD este o bijuterie eficienta care l-ar uimi pe Booth.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Vioiciune si putere

British Vacuum Cleaner Company vindea aspiratoare proapspat inventate de culoare rosu aprins. Coincidenta sau nu, aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD vine in aceeasi culoare, dand un prim mesaj de vioiciune si putere de a face treaba. Aproape ca invita la a fi folosit. Aveti animale de companie? Samsung VC15SVNDCRD nu lasa nicio urma, eliminand impecabil ghemotoacele de par. Va place sa coaseti? Din nou intra in scena dispozitivul care va scapa imediat de firele textile. Odata inlaturate rezidu-urile de orice fel, nu aveti decat sa scoateti recipientul de praf, sa desfaceti capacul si sa aruncati continutul la gunoi. Fara efort, fara murdarie, fara sacii care pot sa emita nori de praf.

Economie si confort

Aspirator-fara-sac-Samsung-VC15SVNDCRD-linkPrimul aspirator portabil vine din 1905, tot din Anglia, iar cel dintai astfel de dispozitiv electric era inventat peste ocean, doi ani mai tarziu. Erau utilaje greoaie, cu eficienta redusa. Astazi, aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD este o adevarata revolutie pentru toate gospodinele care stiu prea bine ca aspiratoarele cu saci nu sunt la fel de eficiente, sunt mai costisitoare (sacii trebuie inlocuiti) si in orice caz trebuie manuite cu multa grija, pentru ca nu cumva continutul sacului sa se imprastie din nou in camera dupa aspirare. Aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD scapa utilizatorul de acest stres, manevrarea lui in aceste conditii devenind foarte confortabila.

Curatenia de acasa

Multi ani, aspiratoarele au ramas obiecte de lux (fiecare costa uimitoarea suma de 60 de dolari in 1908!). Abia după cel de-Al Doilea Război Mondial au intrat in casele clasei miljocii. Iar inovarea a continuat, cu tot mai multe ustensile de curatat atasate – perii de tot felul – intrand in Europa si cucerind piata. Una dintre cele mai bune dovezi ale faptului ca inovarea a ajuns sa insemne si durabilitate si eficienta este aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD: usor, fiabil, puternic, performant si economicos. De pilda, puterea mare de aspirare este datorata sistemului Cyclone Force, care practic asigura un vartej de aer generat in compartimentul interior ce imping murdaria in compartimentul exterior, departe de filtru. Rezultatul este prevenirea infundarii, deci o putere sporita de aspirare.

Cumpara de aici cu reducere

Curatenia de acasa este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii omului modern. Cum o impacam cu cronica lipsa de timp a aceluiasi om modern? Cu eficacitatea aspiratorului fara sac Samsung VC15SVNDCRD, care curata impecabil, rapid, este manevrabil si aspectuos, un reprezentant al eficientei de secol XXI.

9.4 Total Score
Samsung VC15SVNDCRD, un aspirator pentru confortul tau

Aspiratorul Samsung VC15SVNDCRD curata impecabil, este silentios si, in plus, poate fi cumparat cu o reducere generoasa. Un aspirator excelent.

Design
9.2
Tehnologie
9.4
Pret
9.7