Aspirator fara sac Samsung VC15RHNDCNC – Curatenia, ca placere

Samsung-VC15RHNDCNCNu mai este un secret faptul ca Samsung pornea ca o mica afacere de familie in anii `30 si cunostea o ascensiune fulminanta, astfel incat cateva decenii mai tarziu era lider mondial in produse electronice, o corporatie gigant care contribuie si azi major la PIB-ul tarii de origine. Acest lucru a fost posibil in primul rand prin inovatiile din domeniul produselor electronice de consum, care au demonstrat un impact puternic asupra oamenilor din întreaga lume. Un produs marca Samsung a devenit sinonim cu folosinta indelungata in cele mai bune conditii.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Fara efort, fara urme

Aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC este expresia angajamentului companiei de a crea si livra produse si servicii superioare de a îmbunatati vietile oamenilor de pretutindeni. Într-o lume în continua schimbare si viteza, Samsung inoveaza si mai rapid. Asa a fost lansat aparatul care permite eliminarea cu cea mai mare usurinta a prafului si reziduurilor, chiar si a firelor textile, cu ajutorul recipientului de praf uluitor de usor de golit. Odata operatiunea de aspirare incheiata, este suficient sa scoateti recipientul de praf, sa desfaceti capacul si sa aruncati continutul la gunoi. Fara efort si fara murdarie. In aceste conditii, aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC este ideal chiar si cand avem animale de companie, pentru ca aduna fara gres ghemotoacele de par, care apoi sunt aruncate fara ca vreun fir sa ramana intr-un sac sau pe dinafara.

Adaptare la nevoile omului modern

Samsung-VC15RHNDCNC-linkSamsung descopera in permanenta si investeste enorm in talentul angajatilor sai de a inova, de a crea noi tehnologii, adaptate nevoilor omului modern si furnizeaza servicii care deschid poarta catre o lume a tuturor posibilitatilor. Printre cele mai prietenoase, utile, confortabile si ergonomice produse electrocasnice se afla, fara indoiala, si aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC. Aparatul curata impecabil, are o mare putere dar un consum redus, este usor – cantareste doar putin peste 4 kg. – si scuteste utilizatorul de a cauta prin magazine sacul potrivit si a da bani pe el. In plus, este un aspirator inteligent, conceput pentru a se proteja singur in timp ce furnizeaza curatenia ideala.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

Aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC – succes colosal

La doar cateva decenii de la infiintare, Samsung Group intra in forta pe piata mondiala a electronicelor. Dupa un timp in care a investit masiv in cercetare, a inceput sa lanseze produse atat de competitive si avangardiste, atat de adaptate vietii de fiecare zi si atat de versatile, incat acestea au cucerit imediat zeci de milioane de utilizatori si au propulsat compania in topul mondial al electrocasnicelor si nu numai. In 2009, Samsung inregistra venituri de 172.5 miliarde de dolari, iar un an mai tarziu raporta 258 miliarde de dolari. Sunt date care reflecta succesul colosal al electrocasnicelor Samsung. Ca intr-o competitie cu propria valoare, aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC este prevazut cu un sistem innovator care ii permite sa aiba o putere si o eficienta sporite. Concret, este vorba despre capacitatea aspiratorului de a forta intrarea rezuduurilor si a particulelor de praf in compartimentul exterior, departe de filtru. Astfel se asigura o putere de aspirare de lunga durata si se previne infundarea.

9.5 Total Score
Un aspirator excelent. Fara sac.

Aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC se dovedeste a fi un aparat electrocasnic de mare ajutor in orice gospodarie. Deloc pretentios, usor de intretinut si curatat, Samsung VC15RHNDCNC ne ofera tot ce avem nevoie la un pret foarte bun.

Design
9.3
Tehnologie
9.6
Pret
9.5