Aspirator Daewoo RC-230R – prea ieftin, prea bun

Zi de zi, aglomerarea urbana creste, spatiile verzi dispar vazand cu ochii, in loc ramanand doar beton, metal si sticla. Iar din cauza multimii de autoturisme, camioane si alte mijoace de transport, care domina soselele, praful este continuu spulberat, intrand in casele si apartamentele noastre, depunandu-se pe mobila si covoare. Iar daca vrei sa iti mentii curat mediul in care locuiesti, ai nevoie de un sprijin. Aspiratorul Daewoo RC-230R poate fi acel ajutor de nadejde care sa ne sustina in lupta contra mizeriei.

Vezi akoom pretul oferit de eMAG

Aspirator-cu-sac-Daewoo-RC-230RDe mici dimensiuni, aspiratorul Daewoo RC-230R prezentat este disponibil in magazinele online de profil, in culorile rosu sau negru, ceea ce il face sa fie si un obiect destul de chic ca si aspect exterior. Design-ul nu este foarte complicat, dar manerul cu striatii pentru o priza mai buna si butoanele mari si ovale putin reliefate, ii dau acestui aparat electrocasnic un aspect modern si deosebit.

Rotile mari si bine centrate fac ca acest aspirator sa poata trece cu usurinta peste pragurile usilor, cutele covoarelor sau alte denivelari, nefiind nevoie sa trageti in mod excesiv de furtun pentru a va deplasa prin camera. Talpa de aspirare special fabricata incat sa poata aspira si pe covoare si pe spatii netede, precum parchetul sau gresia, este atasata de un tub telescopic, metalic, care se poate extinde suficient incat sa permita o pozitie comoda atunci cand aspiram locuinta.

Cablul de alimentare cu energie electrica este suficient de lung incat sa nu trebuiasca sa il recuplam de prea multe ori la prize atunci cand aspiram printr-un apartament de mari dimensiuni. La finalizarea curateniei, cablul se strange automat printr-o simpla apasare de buton, aspiratorul fiind dotat cu un derulator automat de cablu.

Dimensiunile de 312 x 230 x 206 cm si greutarea redusa, de doar 3.4 kg, fac din acest electrocasnic un prieten adevarat cand vine vorba de aspirat chiar si printr-o locuinta destul de aglomerata. De asemenea, poate fi ridicat si deplasat cu usurinta dar si depozitat chiar si in spatii mai reduse ca si dimensiuni.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, nu avem prea multe de discutat, dar nici nu este nevoie. Puterea motorului de 1700 W ii dau micutului aspirator Daewoo RC-230R o forta de invidiat cand vine vorba de facut curatenie. Mai mult, puterea de aspirare maxima este de 230 W, fiind suficienta pentru a curata chiar si covoarele groase din care un aspirator obisnuit nu prea reuseste sa aspire praful.

Un dezavantaj al acestul model este sacul de hartie cu care vine in dotare. Unii clienti au subliniat eficienta sporita a unui sac textil fata de cele de hartie, dar, la pretul la care este disponibil acest aspirator, putem ignora acest inconvenient.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

Sacul poate acumula pana la 2 litri de mizerie, fiind suficient pentru mai multe aspirari complete ale unui apartament cu dimensiuni generoase. Schimbarea sacului se face extrem de usor, producatorul punand la dispozitia utilizatorilor un indicator de sac plin pentru ca acestia sa stie cand e momentul inlocuirii sacului, fara a verifica de fiecare data starea de umplere a acestuia.

Acestea fiind spuse, aspiratorul Daewoo RC-230R se remarca ca fiind un aspirator eficient, fara dotari inutile. Poate ca sacul de hartie si zgomotul de 75 dB scos la aspirare, care este putin cam mare, ar putea fi considerat de unii un punct contra, in schimb pretul si calitatile de aspirare fac din acest model un aspirator de invidiat.

8.8 Total Score
Daewoo RC-230R, un aspirator ieftin si bun

Daca sunteti cautarea unui aspirator ieftin, dar care sa-si faca treaba "curat", Daewoo RC-230R este un model pe care-l veti indragi imediat. Merita sa vezi si reducerea oferita akoom.

Tehnologie
8.4
Design
8.8
Pret
9.2