Aspirator cu sac Sencor SVC 45BK – Curatenia, o nimica toata

Uita de toate accesoriile greoaie si de toate aspiratoarele mari si complicate, zgomotoase si energofage cu care te-ai caznit pana acum! In viata ta intra cel mai compact si mai confortabil aparat electrocasnic: aspiratorul cu sac Sencor SVC 45BK.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Sencor SVC 45BK -aspirator compact si usor

Sencor SVC 45BKTrebuie sa te uiti de doua ori la pretul aspiratorului cu sac Sencor SVC 45BK, ca sa-ti vina sa crezi ca nu a gresit nimeni sarind un zero. Este extrem de accesibil si arata atat de bine, incat este irezistibil. In primul rand, este compact cum n-ai mai vazut pana acum. Aproape ca ar putea incapea intr-o cutie de pantofi si sta cuminte in dulap. Ajunge sa il pornesti si curatenia ta de sarbatori devine o poveste frumoasa. Gata cu corvoada datului cu matura inainte, ca sa iei „grosul”. Aspiratorul cu sac Sencor SVC 45BK trage cu maxima eficienta, nelasand in urma nicio urma de praf, de firimituri, de par de animale, de scame. Curatenia pe care o face este atat de serioasa, incat este si durabila; va trece ceva vreme pana cand vei constata ca este nevoie sa aspiri din nou. Acest tip de eficienta combinat cu faptul ca aspiratorul are un motor economic va determina acel gen de performanta care iti place atat de mult: castig pe toata linia. Castig la standardul de curatenie, la factura de energie electrica, la uzura aparatului si, bineinteles, castig la pretul de achizitie al unui asemenea campion.

Confortabil, performant, economicos

Aspiratorul cu sac Sencor SVC 45BK nu este doar foarte compact, usor, eficient, ci si lesne de utilizat, asa incat si o persoana inaintata in varsta il poate folosi foarte simplu datorita tubului telescopic, cablului retractabil si sistemului ingenios de depozitare. De la mochete complicate la parchetul stralucitor si canapeaua pe care au mancat cei mici sau a dormit cainele familiei, acest aspirator face toata mizeria sa dispara. Mai mult, ai grija sa culegi de pe jos obiectele care te mai intereseaza, intrucat odata pornit, nu se joaca. Este mic, dar surprinzator de voinic, potrivit si pentru un apartament de doua camere si pentru o vila cu scara interioara.

Vezi toate culorile disponibile si pret

Curata totul luna, orice suprafata, de pe tavanul inalt de unde nu vrei sa vezi nici urma de panza de paianjen pana la spatiile dintre elementii caloriferului, acolo unde parca nimeni nu reuseste sa ajunga vreodata si mai repede le revopsesti decat sa te apuci sa le cureti. Toate acestea datorita unui sistem de filtrare in cinci pasi si a sacului microfibra de unica folosinta. Parca este prea usor cu acest aspirator care costa mai putin decat o iesire de duminica dupa-amiaza la o inghetata! Si totusi, este real. Pana si costurile cu consumabilele sunt o nimica toata, intrucat aspiratorul cu sac Sencor SVC 45BK are un set economic de cinci saci microfibra, plus doua filtre.

Daca pana azi ai avut un aspirator pe care doar cand il vedeai iti spuneai „lasa ca fac curat maine”, Sencor SVC 45BK este la indemana oricand, usor, confortabil, performant, economicos. Este foarte simplu, cu acest electrocasnic, si sa intretii curatenia, pentru ca este floare la ureche sa-l scoti oricand si sa aspiri rapid doar un loc care a fost mai expus murdariei decat altul.

9.7 Total Score
Aspirator compact, cu sac, extrem de ieftin

Sencor SVC 45BK este un aspirator cu sac compact si extrem de confortabil. Costa si foarte putin, are si o reducere foarte buna daca-l alegi akoom. Va fi, cu siguranta, obiectul pe care-l vei plimba cu placere prin toate ungherele casei.

Design
9.6
Tehnologie
9.6
Pret
9.8