Aspirator cu sac Samsung VCC52E5V36 – O investitie cu satisfactii depline

Aspirator cu sac Samsung VCC52E5V36Toate segmentele care alcatuiesc gigantul Samsung au devenit, in ultimul secol, lideri mondiali la categoriile lor. Sub acest semn stau si electrocasnicele Samsung, unele dintre cele mai cautate din lume gratie calitatilor de exceptie pe care le inglobeaza.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

O bijuterie usor manevrabila

In sfarsit, in anul 1910, aspiratorul ajunsese sa cantareasca vreo 18 kg si putea fi manevrat de o singura persoana. Este greu de imaginat cat efort presupunea aceasta activitate mai ales azi, cand Samsung pune la dispozitia consumatorilor aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36, o bijuterie atat de manevrabila incat ceea ce tocmai am descris mai sus pare un cosmar.

„Prin produse inovatoare si de incredere, prin oameni talentati si o abordare responsabila a felului in care facem afaceri, prin stransa legatura cu partenerii si clientii nostri, ducem lumea in directii noi, inovatoare”, afirma cei de la Samsung si reflecta acest deziderat in modul cel mai concret cu putinta: capacitatea aspiratorului cu sac Samsung VCC52E5V36, care este suficient de inteligent si de ergonomic incat sa permita slabirea treptata a fortei de aspirare pe masura ce sacul de praf se umple, comunicand astfel cu utilizatorul si atragandu-i atentia ca sacul trebuie golit.

Samsung VCC52E5V36 – o uzina in miniatura

Din anii 1930, de cand aparea pe piata aspiratorul sprijinit pe doua rotite, mobilitatea a devenit un „must” in lumea aaspiratoarelor. In cazul aspiratorului cu sac Samsung VCC52E5V36, o adevarata uzina in miniatura, se remarca posibilitatea de a goli sacul fara aplecare, doar prin rasucire si golire, ceea ce face aparatul unul de o versatilitate remarcabila. Mai exact, aspira cu putere, curata eficient, „anunta” cand s-a umplut sacul si se goleste fara sa imprastie praful acumulat, dintr-o singura miscare comoda.

Aspirator-cu-sac-Samsung-VCC52E5V36-left„De la inceputurile noastre de modesta companie de familie, am evoluat spre o corporatie mondiala care promoveaza tehnologia cea mai inalta, descoperirile si inventiile noastre propulsandu-ne pe un loc de lider mondial care impinge industria inainte, spre viitor”, arata reprezentantii Samsung, iar aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36 confirma asteptarile celor care considera ca brandul asigura cea mai inalta eficienta a unui aparat electrocasnic.

Iar pentru cei ce se intreaba ce face aspiratorul in cazul in care se umple prea repede, ingeniozitatea celor de la Samsung a gasit o solutie si pentru asta: particulele mari si grele de praf sunt colectate initial in Filtrul vartej, astfel asigurandu-se mai mult spatiu in sacul de praf. Ca urmare, aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36 poate mentine o putere de aspirare considerabil sporita.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Mai mult timp pentru familie

Samsung reinventeaza felul in care casa raspunde dezideratului de a avea mai mult timp pentru familie venind in sprijinul acestui tel cu aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36. In lina combinatiei inovare – putere – tehnologie – aspect, care i-au transformat brandului numele in renume, acest aspirator este compact, inteligent, performant, accesibil, durabil si confortabil la utilizare.

Ergonomic, aspectuos, usor de operat si de depozitat, respecta intru totul ceea ce afirma Samsung despre produsele brandului, anume „inducerea unor schimbari pozitive lumii din jur”. De aceea, aspiratorul se prezinta ca un produs care face mult cu energie putina si se adapteaza nevoii de viteza si eficienta pe care o presupune transformarea casei intr-un loc curat si primitor atunci cand omul modern este atat de ocupat. Aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36 este in plus pe cat de fiabil, pe atat de accesibil, o investitie care nu poate aduce decat satisfactii pe termen lung.

9.5 Total Score
Aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36, perfect pentru orice casa

Cu Samsung VCC52E5V36 nu doar ca ai un aspirator bun, il ai poate pe cel mai bun. Pe noi ne-a convins, obtine note mari pe toata linia. Ne-a influentat ce-i drept si pretul, reducerea cu care-l poti si tu cumpara akoom este extrem de convingatoare.

Tehnologie
9.5
Design
9.4
Pret
9.7