Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua – Uzina de curatenie

Aspirator-cu-filtrare-prin-apa-Studio-Casa-Hepatech-AquaEste posibil ca spunand aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua sa spunem curatenia absoluta, perfecta, cea mai avansata a momentului. Argumentele nu sunt deloc de ordin subiectiv. Dimpotrivă: prin filtrul Hepa, inovatie tehnologica ce a revolutionat acest tip de aspirare, poti aspira orice suprafata fara a mai avea problema ridicarii prafului in aerul respirat; noul sistem de aspirare pe baza de filtru igienic are o eficienta maxima, de peste 99%; capteaza si indeparteaza particulele de praf de pana la dimensiuni de doar 0.03 microni, aspiratoarele obisnuite neavand capacitatea de a se apropia macar de asemenea performante.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Forta si eficienta

Un aspirator cu filtrare prin apa este o uzina de curatenie. Studio Casa Hepatech Aqua este puternic ca niciun alt aspirator, cu cei 1600 wati pe care îi pune la dispozitia curateniei din casa ta. Are capacitatea sa preia in totalitate atat particulele foarte mici de praf, cat si alte resturi sau obiecte de dimensiuni destul de mari, asa ca nu uita vreun pix pe jos inainte de a aspira, intrucat Studio Casa Hepatech Aqua nu se joaca. In plus, poti sa aspiri in profunzime covoarele sau mochetele pe care s-a depus orice murdărie, totul fara a afecta calitatea suprafetelor si nici timpul alocat aspirarii. Se poate spune ca acest aspirator este o forta, intrucat este in stare sa faca luna o vila de sute de metri patrati, de la covoare la perdele, de la gresie la draperii si de la parchet la colturile imposibile, in care ajunge gratie ustensilelor cu care este dotat.

Igiena perfecta

Nu in ultimul rand, aspiratorul cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua are functia Blowing, un efect reversibil pe care producatorul l-a implementat in acest aspirator in premiera. Daca functia clasica, cea de aspirare, te ajuta sa cureti in profunzime suprafetele, Blowing este ideala pentru uscarea suprafetelor si chiar pentru a desfunda anumite cai de acces, cum ar fi chiuvete, cazi de baie sau de dus cu o simpla actionare a functiei. In acest fel, impuritatile depuse pe aceste canale sunt indepartate cu usurinta, chiar si fara a folosi produse speciale. Am ajuns astfel la calitatile igienice ale aspiratorului cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua. Este usor de imaginat, din cele aratate, ca are suficienta forta incat sa elimine de pe lista multe produse chimice de curatare.

Praful exista si pe mobila, iar gospodinele care folosesc acest electrocasnic atat de performant spun ca odata tras praful de pe tot felul de obiecte din casa, aproape nu mai are rost sa le stropeasca cu tot felul de chimicale si sa le stearga de praf. De altfel, containerul aspiratorului cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua are o capacitate totala de aproximativ 2l, o cantitate suficient de mare pentru ca apa depozitata sa fie capabila sa retina in totalitate particulele pe care le aspiri si, cel mai important, sa le retina la interior. Asta este un atu major, mai ales ca stim cat de greoaie poate fi aspirarea in cazul aparatelor cu sac si cat de mult din praful aspirat se intoarce in camera odata cu, de exemplu, scuturarea sacului plin de particule microscopice.

Vezi pretul cu reducere si toate detaliile tehnice

Curatenia completa

Mai mult, aspiratorul este testat in vederea unui control deplin asupra alergenilor. Astfel, alergenii care se perinda pe suprafetele casei nu mai reprezinta un pericol pentru sanatatea familiei gratie sistemului de aspirare foarte rapid, extreme de eficient si cu un efect de eliminare deplina a particulelor de praf si microbilor. Spre deosebire de aspiratoarele clasice, Studio Casa Hepatech Aqua este capabil sa purifice aerul si sa igienizeze intregul spatiu in timpul si dupa procesul de aspirare. Asadar, chiar in timp ce il plimbi prin casa sit e uimesti de ce-a fost inainte si de ce curat este in urma lui, chiar aerul din camera se schimba, aspect pe care il vei sesiza imediat.

Cat despre accesorii, ca orice aspirator care este proiectat pentru o curatenie profunda si perfecta, are totul, de la peria standard la dispozitivele de curatare umeda, astfel incat de la coltul plin de firimituri de sub mobile de bucatarie pana la canapeaua cu fata de in pe care doarme ciobanescul german, totul sa se curete impecabil.

9.5 Total Score
Filtrare prin apa, curatenie exemplara

Aspiratorul cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua stie foarte bine o lectie importanta, anume aceea ca nu e de joaca atunci cand trebuie facuta curatenie. Iar curatenie nu inseamna doar indepartarea prafului, ci si a microbilor, alergenilor care pot dauna sanatatii.

Design
9.3
Tehnologie
9.7
Pret
9.5