Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF – Adevarata curatenie

Aspirator-cu-filtrare-prin-apa-Gorenje-VCK1901WFPana recent, oferta de aspiratoare se limita la o gama relativ restransa de produse pentru public. Intr-o zi insă, au aparut optiunile: alaturi de aspiratorul clasic cu filtrare in saci de hartie sau de panza, astazi gasim in ofertele producatorilor aspiratoare cu filtrare prin apa. Iar Gorenje este un brand care garanteaza calitate, frumusete si eficienta.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Accesibil, confortabil, garantat

Aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF este un reprezentant al mentinerii producatorului fondat in 1991 la cote inalte de performanta a produselor de uz casnic. In fond, cine nu are acasa macar un produs Gorenje, accesibil, confortabil la utilizare si garantat pe termen lung? Rezultat direct al politicii Gorenje de flexibilitate, adaptabilitate, inovare si diversificare, aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF ofera o revelatie: nu ai fi banuit niciodata cat praf era de fapt in casa pe care o stiai curata. Aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF are o putere de 1900 W, care garanteaza in primul rand o curatare ideala.

In ziua in care vei folosi acest aspirator, vei vedea principalul avantaj: proprietatea sa de a filtra aerul aspirat din covoare sau de pe orice suprafata inainte de a fi scos afara. Aspiratorul cu apa Gorenje VCK1901WF filtreaza asadar aerul in proportie de aproape 100% prin cele 5 nivele de filtrare si are capacitatea de a retine atat particulele de praf, cat si microbii care se dezvolta pe diverese suprafete.

Daca nu stii ce tip de aspriator te-ar ajuta mai mult, avem aici un articol cu detalii despre toate categoriile de aspiratoare.

Gorenje VCK1901WF – Superioritate si eficienta

Produsele marca Gorenje se remarca prin marea diversitate de tipuri de materiale folosite si prin gama extinsa de stiluri. De aceea, in cazul aspiratorului cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF avem de-a face cu o capacitate confortabila a containerului, 4,5 Litri, care asigura retinerea unei mari cantitati de praf. O vila intreaga poate fi curatata luna cu acest aspirator care nu va lasa in urma nicio particula de praf. Odata achizitionat si pus la treaba aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF, iti vei da seama de superioritatea acestuia in comparatie cu generatia de aspiratoare clasice pe baza de filtru de hartie sau panza: praful odată absorbit, nu se mai întoarce în casă sub nici o formă.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Aspiratorul cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF are in plus si un design remarcabil, care permite vizualizarea particulelor aspirate. Mai mult, in apa folosita pe post de filtru se pot pune cateva picaturi de parfum, pentru ca aerul eliminat, curat, filtrat, sa aiba un miros placut. Ai terminat de aspirat? Nimic mai simplu decat sa derulezi automat cablul aspiratorului cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF.

Daca pana acum foloseai un aspirator normal, care atragea praful pe o parte şi îl scotea pe altă parte, mai exact il muta de pe covor in aer, odata casa aspirata cu Gorenje VCK1901WF, poti privi linistit in jur: casa ta nu a fost niciodata mai curata si mai aerisita ca acum.

Nu rata promotiile la aspiratoare. Preturi mai mici cu pana la 40%. Detalii aici

9.4 Total Score
Gorenje VCK1901WF, un aspirator pentru cea mai curata casa

Aspiratorul Gorenje VCK1901WF cu filtrare prin apa este ideal pentru locuintele medii si mari. Isi face treaba exemplar, iti ofera chiar posibilitatea de a improspata aerul casei cu un parfum. In plus, daca-l cumperi akoom beneficiezi si de o reducere, asa ca-l poti lua fara grija.

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.6